Nincs engedélyezve a javascript.
ÍGY LETTEM SÉF
Szállítás:
5-15 munkanap
Rendelhető
9 108 Ft
Korábbi ár:
8 415.-
Eredeti ár:
9 900.-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: A terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

„A főzés világ legegyszerűbb dolga, ha valóban merünk játszani!”? Sárközi Ákos, az ország egyik legnépszerűbb séfje a tőle megszokott közvetlen, baráti hangvételben meséli el életútját kőbányai gyerekkorától kezdve egészen napjainkig. Fotográfusnak készült, a színek és a formák végtelensége mindig magával ragadta – nem véletlen, hogy számára az ételek szépsége legalább olyan fontos, mint az íze.
Találkozzunk könyvvásárainkon!
Leírás
„A főzés világ legegyszerűbb dolga, ha valóban merünk játszani!”? Sárközi Ákos, az ország egyik legnépszerűbb séfje a tőle megszokott közvetlen, baráti hangvételben meséli el életútját kőbányai gyerekkorától kezdve egészen napjainkig. Fotográfusnak készült, a színek és a formák végtelensége mindig magával ragadta – nem véletlen, hogy számára az ételek szépsége legalább olyan fontos, mint az íze. A konyhán szakácsként kezdte, de a főzés iránti szenvedélye, szakmai maximalizmusa és alázata, kreativitása és tehetsége hamar a legnagyobbak közé emelte. A csúcsgasztronómiával külföldön és az Alabárdos étteremben ismerkedett meg. Szakmai pályafutásának fontos mérföldköve volt, amikor 2010-ben a Borkonyha tulajdonosai, Horváth Tamás és Kalocsai Zoltán egy személyben meglátták benne az őstehetséget és a konyhafőnököt. Nem okozott csalódást – 2014-ben Michelin-csillagot kaptak. Sárközi Ákos nemcsak motiváló élettörténetét osztja meg, de bepillantást enged a konyhája falai közé is. Közel 50 fine dining fogás receptjét mutatja be nekünk, amelyekkel máshol nem találkozhatunk. Olyan ételekét, amelyekért séf lett. „Rengeteg ismeretlen embertől kapok támogató, kedves üzenetet – egyetlen közös kapcsolódási pontunk a jó ízek szeretete. Nekik is ajánlom ezt a könyvet, hiszen kölcsönösen inspiráljuk egymást.” Sárközi Ákos SÁRKÖZI ÁKOS a Michelin-csillagos Borkonyha és a Textúra étterem séfje. Budapesten él feleségével, Sárközi Évi festőművésszel, gyerekeivel és kutyusaival.
Adatok
Raktári kód:
L34567
ISBN:
9789635654291
EAN:
9789635654291
Megjelenés:
2023.
Hozzászólások