Nincs engedélyezve a javascript.
A TÖKÉLETES STEAK
Szállítás:
5-15 munkanap
Rendelhető
5 980 Ft
Korábbi ár:
5 525.-
Eredeti ár:
6 500.-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: A terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Bárki meg tud sütni egy szelet marhahúst, de hogyan készítsük el a tökéletes steaket? Marcus Polman (megrögzött húsimádó) szakíró végiglátogatta New York legjobb steakházainak konyháit és Párizs híres éttermeit, hogy kiderítse. Beszélt profi hentesekkel, bioállat-tenyésztőkkel, szakácsokkal és más gasztronómiai szakértőkkel és könyvében megosztja az ínycsiklandó steak készítésének titkát.
Találkozzunk könyvvásárainkon!
Leírás
Bárki meg tud sütni egy szelet marhahúst, de hogyan készítsük el a tökéletes steaket? Marcus Polman (megrögzött húsimádó) szakíró végiglátogatta New York legjobb steakházainak konyháit és Párizs híres éttermeit, hogy kiderítse. Beszélt profi hentesekkel, bioállat-tenyésztőkkel, szakácsokkal és más gasztronómiai szakértőkkel és könyvében megosztja az ínycsiklandó steak készítésének titkát. A könyvből megtanulhatja:Milyen különbségeket jelent a hús minőségében a szarvasmarha fajtája19-féle húsrész jellemzőit, minőségét és állagátHogyan válassza ki a tökéletes húsrészt a hentesnélHogyan állapítsa meg a sütési fokozatot és érjen el gyönyörű rácsos mintázatot a húsonHogyan lehet fűszerezni, pirítani, serpenyőben sütni és szárazon érlelni a húsokatMelyik a tökéletes bor a tökéletes steak melléMindezen túl megtalálja 25 világhíres steak receptjét – a lenyűgöző Wellington-bélszíntől a tatárbifsztekig vagy Diane-steakig – illetve klasszikus mártások, pl. a béarni vagy bordeaux-i leírását. Továbbá a legfinomabb házi sült krumpli és más köretek receptjeit is.
Adatok
Raktári kód:
L39344
ISBN:
9789635667239
EAN:
9789635667239
Megjelenés:
2024.
Hozzászólások