Leírás
Sajtfogások Legelőtől a tányérig: Segal Viktor séf és Sándor Tamás bükki sajtmester új könyve.Változatos receptek a legegyszerűbb sajttáltól a legkülönlegesebb sajtos főételeken át a legizgalmasabb sajtalapú desszertekig; minden, amit a legelhivatottabb őstermelőktől és sajtkészítőktől a sajtok teljes palettájáról megtudhatunk: a lágysajtoktól a félkemény és kemény sajtokon át a nemespenészes sajtokig.De nem csak sajt! Tanácsok a csodálatos friss alapanyagok a tej, a túró, az író, az aludttej, a tejföl, a joghurtok, a sajtkrémek és más csemegék felhasználásához.Sajtműhelyek és -manufaktúrák a legkülönbözőbb hazai régiókból.Különleges, hiánypótló gyűjtemény arról, hol tart ma a minőségi sajtgasztronómia Magyarországon.