Nincs engedélyezve a javascript.
MAG - MODERN ALAP GASZTRONÓMIA

MAG - MODERN ALAP GASZTRONÓMIA

Szállítás:
5-15 munkanap
Rendelhető
6 715 Ft
Eredeti ár:
7 900.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Technológia a középpontban! Konyhatechnológiai műveletek receptközpontúság helyett!MAG = MODERN ALAP GASZTRONÓMIAA MAG célja az ételkészítés szakmai alapjainak bemutatása teljesen új, egyedi megközelítésben. Gyakorló szaktanárok észrevételeit meghallgatva konyhatechnológiákat ismertet formabontó megközelítésben.
Találkozzunk könyvvásárainkon!
Leírás
Technológia a középpontban! Konyhatechnológiai műveletek receptközpontúság helyett!MAG = MODERN ALAP GASZTRONÓMIAA MAG célja az ételkészítés szakmai alapjainak bemutatása teljesen új, egyedi megközelítésben. Gyakorló szaktanárok észrevételeit meghallgatva konyhatechnológiákat ismertet formabontó megközelítésben. Étkezési szokásaink megváltoztak, új irányzatok születtek, a gasztronómiai forradalom idejét éljük. A hazai munkaerőpiacon is hatalmas az igény az azonnal hasznosítható tudással rendelkező szakácsok iránt. Olyan szakemberekre van szükség, akik kiválóan ismerik a MAG - ban szereplő konyhatechnológiákat és képesek is azt a gyakorlatban alkalmazni.A MAG bemutatja a modern gasztronómiai konyhatechnológiák alapjait, valamint egyedülálló módon, az éttermi cukrászat tanait is.A MAG gyakorlati segítséget nyújt. Az egyes technológiák ismertetését a fejezetek végén található QR kódokon keresztül elérhető képek, fázisfotók és videó anyagok illusztrálják
Adatok
Raktári kód:
L41834
ISBN:
9789638987570
EAN:
9789638987570
Megjelenés:
2024.
Hozzászólások