Nincs engedélyezve a javascript.
CSOKOLÁDÉ EGÉSZ NAP
Szállítás:
5-15 munkanap
Rendelhető
7 268 Ft
Korábbi ár:
6 715.-
Eredeti ár:
7 900.-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: A terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Soha nem volt még ilyen egyszerű csokoládéból szemet gyönyörködtető édességeket készíteni.Az ausztrál csokoládé-királynő, Kirsten Tibballs könnyen követhető, részletes leírásokkal vezet minket végig az elronthatatlan recepteken, és inspirál bennünket ebben az édes kalandban.
Találkozzunk könyvvásárainkon!
Leírás
Soha nem volt még ilyen egyszerű csokoládéból szemet gyönyörködtető édességeket készíteni.Az ausztrál csokoládé-királynő, Kirsten Tibballs könnyen követhető, részletes leírásokkal vezet minket végig az elronthatatlan recepteken, és inspirál bennünket ebben az édes kalandban. Mindegyik édesség könnyedén elkészíthető otthon, nem kell hozzá különleges tudás, a hasznos okosságok, útmutatók és extra tippek pedig segítenek, hogy egyre magabiztosabban bánjunk a csokoládéval. Mostantól nem lesz gond roppanó csokoládéburkot, szaftos kakaós piskótát és bársonyos krémet készíteni.Vessük bele magunkat a reggel, délben és este kínálható, textúrák szerint csoportosított kényeztető édességekbe!Ropogós, roppanós, reccsenőOlvadt, pirult, elolvadóJátékos, mókás, nem mindennapiKrémes, puha, hűtöttBékebeli, kényeztető, klasszikusCsokoládé-imádóknak kötelező. És mindenki másnak is, hiszen ki ne akarna egész nap csokoládét enni?
Adatok
Raktári kód:
L34396
ISBN:
9786155767128
EAN:
9786155767128
Megjelenés:
2023.
Hozzászólások