Nincs engedélyezve a javascript.
FITT KONYHA - TÖLTSD FEL ENERGIARAKTÁRAIDAT ÉS  ERŐSÍTSD A TESTED TELJES ÉRTÉKŰ

FITT KONYHA - TÖLTSD FEL ENERGIARAKTÁRAIDAT ÉS ERŐSÍTSD A TESTED TELJES ÉRTÉKŰ

Szállítás:
5-15 munkanap
Rendelhető
3 671 Ft
Eredeti ár:
3 990.-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: A terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

A sportolók sokszor a számokra helyezik a hangsúlyt. Mennyi a napi kalóriaszükségletük? Milyen legyen a szénhidrátok, a zsírok és a fehérjék százalékos eloszlása?
Leírás
A sportolók sokszor a számokra helyezik a hangsúlyt. Mennyi a napi kalóriaszükségletük? Milyen legyen a szénhidrátok, a zsírok és a fehérjék százalékos eloszlása? Többségük elfeledkezik arról, hogy a természet alkotta ételek eleve tartalmazzák a megfelelő tápanyagokat és sokkal jobbat tesznek a szervezetnek, mint a laboratóriumi vegyületek.A Fitt konyha szerzői az egyszerű, energiától duzzadó, egészséges, ötletgazdag és étvágygerjesztő ételek elkészítésére koncentrálnak és elsősorban az összetevőkre összpontosítanak. Arra a kérdésre, hogy miből van az étel, amelyet megeszel, sokkal könnyebb válaszolni, ha azt te magad készíted el, a számodra kedves alapanyagokból.Azzal, hogy megfogadod a szerzők tanácsait, még nem kell lemondanod a kedvenc ételeidről. Az úgysem működik. Ha figyelsz arra, hogy melyek azok az ételek, amelyek jót tesznek a szervezetednek, egy idő után fokozatosan elveszíted az érdeklődését a kevésbé tápláló ételek iránt.
Adatok
Raktári kód:
755127
ISBN:
9789632912844
EAN:
9789632912844
Megjelenés:
2016.
Hozzászólások