Nincs engedélyezve a javascript.
HISZTAMININTOLERANCIA - ÉTREND ÉS ÉLETMÓD

HISZTAMININTOLERANCIA - ÉTREND ÉS ÉLETMÓD

Szállítás:
5-15 munkanap
Rendelhető
Kötött ár:
5 059 Ft
Eredeti ár:
5 499.-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: A terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Árkötött termék
Az 1997. évi CXL. törvény VIII/A fejezete alapján ezen termékre 10 %-nál nagyobb kedvezmény az árkötöttség lejártáig (megjelenéstől számított 1 évig) csak viszonteladók (kereskedők, vállalkozók), köznevelési intézmények és könyvtárak részére adható!
A Hisztaminintolerancia – Étrend és életmód nemcsak azoknak szól, akik már tudják, hogy érintettek a problémában, hanem mindazoknak, akiknél valaha jelentkezett vörösbortól, csokoládétól, paradicsomtól, erjesztett ételektől vagy akár tartósítószerektől, gyógyszerektől (szulfitoktól, szaliciláttól, aszpirintől) orrdugulás, tüsszögés, fulladás, szapora pulzus, csalánkiütés, bélrendszeri panaszok, vagy régóta megmagyarázhatatlan tünetektől szenvednek, de az egészségügyi vizsgálataik rendre negatív eredménnyel zárultak. Mivel a hisztaminintolerancia mögött általában valamilyen gyulladásos folyamat áll, ezért a könyvben szereplő ételek nem tartalmaznak gyulladáskeltő anyagokat: glutént, szóját, kukoricát, tejet, tejterméket, hüvelyeseket, cukrot, édesítőszereket, sem, emellett többnyire alacsony fruktóztartalmúak. Hiszen hosszú távon nem a hisztamintól kell megszabadulni, hanem a gyökérokok feltárásával, gyulladáscsökkentő étrenddel és bélregeneráló terápiával a szervezetünket kell alkalmassá tenni arra, hogy a hisztamint újra képes legyen lebontani.A kötet részletesen ismerteti a hisztaminintolerancia kialakulásának folyamatát, a tüneteket, a feltárásához szükséges vizsgálatokat, valamint a gyógyuláshoz vezető út fő fizikai és lelki pilléreit, több mint 100 receptje pedig nemcsak a konyhában válik az olvasók hasznára, de az az életmód- és szemléletváltáshoz is segítségükre lesznek.RUBIN ESZTER író, gasztronómus az ELTE Társadalomtudományi Karán diplomázott, majd művészeti iskolát végzett és enteriőrtervezőként dolgozott, később cukrászképesítést szerzett. A Jaffa Kiadónál 2019-ben jelent meg a nagy sikerű Árnyékkert című regénye, ezt követte 2020-ban a Hisztaminintolerancia szakácskönyv első és második kötete, majd a Gyulladáscsökkentő étrend és életmód, 2022-ben pedig a Hormonegyensúly étrend és életmód. További szépirodalmi kötetei: Barhesz (2012, Ulpius Ház), Barhesz 2., bővített kiadás (2016, Atheneum), Bagel (2016, Atheneum), Minek szenved, aki nem bírja (2021, Kalligram). A Barheszből monodráma is készült, amelyet Csákányi Eszter adott elő. Eddigi szépirodalmi és gasztronómiai munkáinak összegzéseként 2022-ben jelent meg a Mit esztek ti otthon, mannát? című nagyformátumú irodalmi szakácskönyv. www.rubineszter.com
Találkozzunk könyvvásárainkon!
Leírás
A Hisztaminintolerancia – Étrend és életmód nemcsak azoknak szól, akik már tudják, hogy érintettek a problémában, hanem mindazoknak, akiknél valaha jelentkezett vörösbortól, csokoládétól, paradicsomtól, erjesztett ételektől vagy akár tartósítószerektől, gyógyszerektől (szulfitoktól, szaliciláttól, aszpirintől) orrdugulás, tüsszögés, fulladás, szapora pulzus, csalánkiütés, bélrendszeri panaszok, vagy régóta megmagyarázhatatlan tünetektől szenvednek, de az egészségügyi vizsgálataik rendre negatív eredménnyel zárultak. Mivel a hisztaminintolerancia mögött általában valamilyen gyulladásos folyamat áll, ezért a könyvben szereplő ételek nem tartalmaznak gyulladáskeltő anyagokat: glutént, szóját, kukoricát, tejet, tejterméket, hüvelyeseket, cukrot, édesítőszereket, sem, emellett többnyire alacsony fruktóztartalmúak. Hiszen hosszú távon nem a hisztamintól kell megszabadulni, hanem a gyökérokok feltárásával, gyulladáscsökkentő étrenddel és bélregeneráló terápiával a szervezetünket kell alkalmassá tenni arra, hogy a hisztamint újra képes legyen lebontani.A kötet részletesen ismerteti a hisztaminintolerancia kialakulásának folyamatát, a tüneteket, a feltárásához szükséges vizsgálatokat, valamint a gyógyuláshoz vezető út fő fizikai és lelki pilléreit, több mint 100 receptje pedig nemcsak a konyhában válik az olvasók hasznára, de az az életmód- és szemléletváltáshoz is segítségükre lesznek.RUBIN ESZTER író, gasztronómus az ELTE Társadalomtudományi Karán diplomázott, majd művészeti iskolát végzett és enteriőrtervezőként dolgozott, később cukrászképesítést szerzett. A Jaffa Kiadónál 2019-ben jelent meg a nagy sikerű Árnyékkert című regénye, ezt követte 2020-ban a Hisztaminintolerancia szakácskönyv első és második kötete, majd a Gyulladáscsökkentő étrend és életmód, 2022-ben pedig a Hormonegyensúly étrend és életmód. További szépirodalmi kötetei: Barhesz (2012, Ulpius Ház), Barhesz 2., bővített kiadás (2016, Atheneum), Bagel (2016, Atheneum), Minek szenved, aki nem bírja (2021, Kalligram). A Barheszből monodráma is készült, amelyet Csákányi Eszter adott elő. Eddigi szépirodalmi és gasztronómiai munkáinak összegzéseként 2022-ben jelent meg a Mit esztek ti otthon, mannát? című nagyformátumú irodalmi szakácskönyv. www.rubineszter.com
Adatok
Raktári kód:
L42877
ISBN:
9789636870034
EAN:
9789636870034
Megjelenés:
2024.
Hozzászólások