Nincs engedélyezve a javascript.
GASZTRONÓMIAI SZÓTÁR - FRANCIA-MAGYAR, MAGYAR-FRANCIA - GRIMM

GASZTRONÓMIAI SZÓTÁR - FRANCIA-MAGYAR, MAGYAR-FRANCIA - GRIMM

Szállítás:
5-15 munkanap
Rendelhető
2 542 Ft
Eredeti ár:
2 990.-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: A terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Összesen mintegy 5000 aktuális szakkifejezés nyelvenként, kb. 6000 fordítással irányonként<<<<Szakterületek: általános gasztronómia, elkészítési módok és főzési fortélyok, hozzávalók, fűszerek, gyümölcs- és zöldségfajták, ételek és italok stb.<<<<Függelék: francia és magyar étlapok és receptek fordítással, országismereti információk, hasznos címek a vendéglátóipar és gasztronómia területéről<<<<A szakszótár különösen ajánlott vendéglátóiparban dolgozók, vendéglátóipari képzésben részt vevő diákok és oktatók, munkavállalók, fordítók, újságírók és turisták részére, illetve mindenkinek, aki munkája során szembesül a gasztronómiai szaknyelv okozta problémákkal.
Találkozzunk könyvvásárainkon!
Leírás
Összesen mintegy 5000 aktuális szakkifejezés nyelvenként, kb. 6000 fordítással irányonként<<<<Szakterületek: általános gasztronómia, elkészítési módok és főzési fortélyok, hozzávalók, fűszerek, gyümölcs- és zöldségfajták, ételek és italok stb.<<<<Függelék: francia és magyar étlapok és receptek fordítással, országismereti információk, hasznos címek a vendéglátóipar és gasztronómia területéről<<<<A szakszótár különösen ajánlott vendéglátóiparban dolgozók, vendéglátóipari képzésben részt vevő diákok és oktatók, munkavállalók, fordítók, újságírók és turisták részére, illetve mindenkinek, aki munkája során szembesül a gasztronómiai szaknyelv okozta problémákkal.
Adatok
Raktári kód:
153444
ISBN:
9789637460562
EAN:
9789637460562
Hozzászólások