Nincs engedélyezve a javascript.
A VÁROS LEGSZEBB NŐJE
Jelenleg nem rendelhető
5 099 Ft
Eredeti ár:
5 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Charles Bukowski: A város legszebb nője Milliók kedvenc Vén kujonja, Charles Bukowski, a 20. század amerikai irodalmának mára egyik legkiemelkedőbb alakja és még mindig legegyénibb hangja nem csak ünnepelt költő és regényíró, de zseniális novellista is.A város legszebb nője most jelenik meg Magyarországon először, ráadásul hét éve ez az első itthon eddig kiadatlan kötete.A könyvben harminc novella szerepel, és mind olyan, mintha egy-egy kisfilmet néznénk, vagyis, így nem 2 az 1-ben, hanem 30 az 1-ben az élmény, amit Buktól kapunk.Vannak köztük megrázó, letaglózó, abszurd, groteszk, gyomorba vágó, rettenetes, illetve végtelenül vicces, szórakoztató és máig aktuális – sőt, profetikus – darabok, amiknek közös nevezője az a következetesen kívülálló, az életet egyszerre mélyen megélő és kívülről szemlélő attitűd és elegánsan nyegle stílus, ami Bukowskit már egészen fiatal kora óta jellemzi, és amiből halhatatlan műveit írta.Ha a novella az irodalom Instagram-posztja (Š Pritz Péter), akkor Bukowskitól most harminc olyan posztot kapunk, amik ugyanolyan emlékezetesek lesznek, mint találkozásunk életünk első szerelmével, mint életünk első dugása, koncertje vagy berúgása. 2024-től a TROUBADOUR BOOKS és fiók kiadója, a VÖRÖSBEGY Könyvek folytatja alapítóinak húsz évvel ezelőtt megkezdett küldetését, és gondozza tovább Magyarországon Charles Bukowski életművét, már nem beszerezhető és még soha ki nem adott kötetek megjelentetésével. „Don’t try” – áll az öreg sírfeliratán. Ne próbáld, csináld. Mi sem próbáljuk, csináljuk.
Leírás
Charles Bukowski: A város legszebb nője

Milliók kedvenc Vén kujonja, Charles Bukowski, a 20. század amerikai irodalmának mára egyik legkiemelkedőbb alakja és még mindig legegyénibb hangja nem csak ünnepelt költő és regényíró, de zseniális novellista is.
A város legszebb nője most jelenik meg Magyarországon először, ráadásul hét éve ez az első itthon eddig kiadatlan kötete.
A könyvben harminc novella szerepel, és mind olyan, mintha egy-egy kisfilmet néznénk, vagyis, így nem 2 az 1-ben, hanem 30 az 1-ben az élmény, amit Buktól kapunk.
Vannak köztük megrázó, letaglózó, abszurd, groteszk, gyomorba vágó, rettenetes, illetve végtelenül vicces, szórakoztató és máig aktuális - sőt, profetikus - darabok, amiknek közös nevezője az a következetesen kívülálló, az életet egyszerre mélyen megélő és kívülről szemlélő attitűd és elegánsan nyegle stílus, ami Bukowskit már egészen fiatal kora óta jellemzi, és amiből halhatatlan műveit írta.
Ha a novella az irodalom Instagram-posztja ((C) Pritz Péter), akkor Bukowskitól most harminc olyan posztot kapunk, amik ugyanolyan emlékezetesek lesznek, mint találkozásunk életünk első szerelmével, mint életünk első dugása, koncertje vagy berúgása.
2024-től a TROUBADOUR BOOKS és fiók kiadója, a VÖRÖSBEGY Könyvek folytatja alapítóinak húsz évvel ezelőtt megkezdett küldetését, és gondozza tovább Magyarországon Charles Bukowski életművét, már nem beszerezhető és még soha ki nem adott kötetek megjelentetésével.
"Don't try" - áll az öreg sírfeliratán. Ne próbáld, csináld. Mi sem próbáljuk, csináljuk.
Adatok
Raktári kód:
803791
ISBN:
9786156745088
EAN:
9786156745088
Megjelenés:
2024.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
296
Méret [mm]:
128 x 198 x 9
Nyelv:
magyar
Hozzászólások