Nincs engedélyezve a javascript.
MAGYAR KONYHA - MICSODA GYÖKEREK! - 2022. OKTÓBER 46. ÉVFOLYAM 10. SZÁM

MAGYAR KONYHA - MICSODA GYÖKEREK! - 2022. OKTÓBER 46. ÉVFOLYAM 10. SZÁM

Szállítás:
5-10 munkanap
Rendelhető
837 Ft
Eredeti ár:
985.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Ilyenek a gyökérzöldségek, répa, cékla, pasztinák ,a hányattatott sorsú kolompér, amit pityókának is neveznek, a tök,amiből koktélt készítettünk, és természetesen a szalonna, amely nélkül nem élet a magyar élet, hiszen mint Gárdonyi Gézát oktatjaidősebb testvére: „A szalonna az ételek királya, nemzeti ételünk,öcsém.” Akinek disznaja (szalonnája) van, annak szerencséje van.Ilyenek a gyökérzöldségek, répa, cékla, pasztinák ,a hányattatott sorsú kolompér, amit pityókának is neveznek, a tök,amiből koktélt készítettünk, és természetesen a szalonna, amely nélkül nem élet a magyar élet, hiszen mint Gárdonyi Gézát oktatjaidősebb testvére: „A szalonna az ételek királya, nemzeti ételünk,öcsém.” Akinek disznaja (szalonnája) van, annak szerencséje van.Októberi számunkban szó kerül még boldog kendermagosokról a szentesi Kurca-parton, sütünk-főzünk Jahni Lacival, a Kistücsökséfjével, bemutatjuk a kurkumát és a tamarindot, a Bodrog-parti Dereszla bisztrót, Schäffer Erzsi Konyhamesék című sorozatábanbáránybordát készített aszúborral, Nábelek Zsófia pedig krémeket sütött a Cukrásziskola rovatban.
Leírás
Ilyenek a gyökérzöldségek, répa, cékla, pasztinák ,a hányattatott sorsú kolompér, amit pityókának is neveznek, a tök,amiből koktélt készítettünk, és természetesen a szalonna, amely nélkül nem élet a magyar élet, hiszen mint Gárdonyi Gézát oktatjaidősebb testvére: „A szalonna az ételek királya, nemzeti ételünk,öcsém.” Akinek disznaja (szalonnája) van, annak szerencséje van.Ilyenek a gyökérzöldségek, répa, cékla, pasztinák ,a hányattatott sorsú kolompér, amit pityókának is neveznek, a tök,amiből koktélt készítettünk, és természetesen a szalonna, amely nélkül nem élet a magyar élet, hiszen mint Gárdonyi Gézát oktatjaidősebb testvére: „A szalonna az ételek királya, nemzeti ételünk,öcsém.” Akinek disznaja (szalonnája) van, annak szerencséje van.Októberi számunkban szó kerül még boldog kendermagosokról a szentesi Kurca-parton, sütünk-főzünk Jahni Lacival, a Kistücsökséfjével, bemutatjuk a kurkumát és a tamarindot, a Bodrog-parti Dereszla bisztrót, Schäffer Erzsi Konyhamesék című sorozatábanbáránybordát készített aszúborral, Nábelek Zsófia pedig krémeket sütött a Cukrásziskola rovatban.
Adatok
Raktári kód:
L17604
ISBN:
3380002606521
EAN:
3380002606521
Megjelenés:
2022.
Hozzászólások