Leírás
A magyar könyvpiac egy olyan hiánypótló könyvvel gazdagodott, amely az afrikai-arab konyha rejtelmeibe vezet be, hiszen sokan élnek hazánkban az említett térségbol, és egymás megismeréséhez fontos lépcso a kulinária, a konyhamuvészet.Hosszú évtizedek óta Algériában élo magyar hölgy egy különleges receptgyujteményt adott közre színes ételfotókkal. Algéria, az egzotikus észak-afrikai arab ország jellegzetes ételeit, édességeit mutatja be. Több étel mellett az eredeti elnevezés is megtalálható. Különleges (töltött mésui), és hétköznapi ételeket (paradicsom serpenyoben) is tartalmaz a kötet. Az algír húsételek alapanyaga a különféle halak, rákok, birka, borjú és a csirke. Külön erénye a gyujteménynek, hogy a magyar nyersanyagkínálatot figyelembe veszi, másrészt olyan alapanyagokat használ (zöldségek, gyógyhatású fuszerek, olivaolaj), amelyek az egészséges táplálkozás alapját képezik. Akik szívesen próbálnak ki egyszeruen elkészítheto különleges ételeket, azoknak figyelmébe ajánljuk a k