Leírás
A tapasztalat úgy tartja, hogy azt, aki csak egy kicsit is szeret főzni, mindig meg lehet lepni egy jólmegválasztott szakácskönyvvel. A gasztrokönyvek világa rég nem a szigorúan vett receptgyűjteményekrőlszól. A könyvben nemcsak az egymás után pörgő receptekben találhatjuk meg a számunkramegfelelőt, hanem a különböző halfajok (ponty, amur, harcsa, süllő, csuka, busa, lazac, tok,angolna, pisztráng, paduc, keszeg) életének, szokásainak, táplálkozásainak, fellelhetőségeinekmegismerése mellett betekintést nyerhetünk profi horgászok közreműködésével horgászatukrais. A recepteket színes, étvágygerjesztő fotók, a praktikákat vízparton készült élet- és akcióképekteszik izgalmassá. A könyv célja, hogy a szerző Fishing&Hunting TV-csatornán évek óta nagy népszerűségnekörvendő Halimádók konyhája című műsorában bemutatott recepteket tematikusanegy könyvbe gyűjtve népszerűsítse a halfogyasztást, felhívja a figyelmet a tudatos és egészségestáplálkozásra, kedvet hozzon egyéni-, családi- vagy baráti horgászatra, közös főzésre.