Leírás
Ez egy kézikönyv jól működő konyhához, lusta hétköznapokhozés ráérős vendégségekhez, az éjfélkor kinyitott hűtőhöz,tisztességesen lenyalt fakanalakhoz, értelmes bevásárlásokhoz,és úgy az élethez magához. Rég láttam itthon ilyen mind tartalmában, mind külsejében üdítően friss,vibráló szakácskönyvet. Mintha nem is Magyarországon lennénk!Nagyon mai, világszínvonalú, okos, pont, mint Rozina.Az összes kiegészítőt azonnal el akarom készíteni belőle!Mautner Zsófiagasztroblogger, szakíró Hogy fejlődik a gasztronómia itthon, az kétségtelen.Azért, hogy az otthoni étkezési kultúra is lépést tudjon vele tartani,szükség van olyan könyvekre, amikben az éttermi trükkök és praktikákaz otthoni környezetben is gazdaságosak és jól működnek.Hát ezért van szükséged Rozina könyvére!Sárközi Ákosséf