Leírás
Mit ér a lagúnakék tenger, a homokos part és a napfény Tojáshabos citromtortanélkül? Így kezdődik Náray Tamás kalandja a spanyol süteményekvilágában. Kitartó keresése elnyeri méltó jutalmát, nemcsak azta bizonyos tojáshabos citromtortát találja meg, hanem ennek a könyvneka kedvéért még a r eceptjét is sikerül megszereznie.Náray Tamás első szakácskönyvéből Utolsó reggeli Párizsban a franciasüteményeket ismerhettük meg, ezúttal pedig a szerző kalauzolásávalSpanyolország nevezetes tartományait járjuk be a spanyol cukrászatszemszögéből. Megismerjük az ínycsiklandó sütemények nagyszerűségénektitkát, ami az egyszerűségükben és könnyedségükben rejlik.A napsütötte mediterrán vidék bőségesen ontja gyümölcseit, amiből változatos,fantáziadús torták, pohárkrémek, desszertek készülnek, a Málnássajtszuflétól a Narancsos kuglófon és a Sárgadinnyés pitén keresztülelérhetünk a Sierra Nevada csúcsáig.Ebben a kötetben közel 60 mesés, étvágygerjesztő fotókkal illusztrálttökéletes receptet kapunk, ráadásul a szerző azokra is gondolt, akik nemehetnek meg mindent