Leírás
A naptárhoz csúszkát adunk ajándékba.A nyerskonyha színek, formák és ízek olyan hihetetlen sokszínűségét rejti, hogy akár mindennapra juthatna ünnepi fogás az asztalunkra. A természet egy csoda, az alapanyagok tárháza pedig szinte kimeríthetetlen. Lénárt Gitta, a nyers táplálkozás magyarországi szakértője legújabb, művészi fotókkal illusztrált receptjeivel bemutatja, hogy a természet kincseiből a tálalással és díszítéssel hogyan tudunk valódi műalkotásokat varázsolni az ünnepi asztalra, és hogyan tehetjük különlegessé ezeket az alkalmakat anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnünk az étkezés terén.A naptár az alábbi recepteket tartalmazza: Avokádós lencselevesCékla-cukkini-édesburgonya-spagetti édes tokaji balzsamecettelEmeletes esküvői tortaSzínes mandulasajtEpres sajttortaGörögsalátaBrownie chiamagos ribizliöntettelSárgadinnye sósanMentás csokitorta gyümölcsökkelMeleg zöldséglevesGrapefruitos avokádósaláta édesköménnyelDiós, mákos bejgli