Leírás
A modern orvoslás a betegségek többségét vényköteles gyógyszerekkel kezeli. Az ájurvéda ősi tudománya ezzel szemben természetes megközelítést alkalmaz, és a legősibb orvossághoz, az étel gyógyító erejéhez folyamodik. Az Ájurvédikus konyha kezdőknek című könyvet lapozgatva a szerző szelíd útmutatója és könnyű, szezonális receptjei segítségével elsajátíthatjuk ezt a különleges táplálkozásmódot, bármilyen is legyen az alkatunk, azaz a \"dósánk\".Az ájurvédikus táplálkozás elveinek világos áttekintése révén életünket átjárhatja az ájurvéda bölcsessége. Az egyszerű dósakérdőív és az ájurvédikus táplálkozást bemutató ötpontos útmutató segít jobb döntéseket hozni az ételeinkkel kapcsolatban.A négy évszakos heti étrendeknek köszönhetően táplálkozásunk összhangba kerülhet a természettel.A 108 könnyű, laktató ájurvédikus recept segítségével egész évben fenntarthatjuk a dósánk egyensúlyát.