Leírás
Professzionális eszköz a hentesek kezében, nélkülözhetetlen szakácskönyv a kifinomult húsevők polcán!A több mint 70 pontos recepttel, mintegy 30 alaprecepttel és átfogó technikai segédlettel megfűszerezett A hentesmesterség nagykönyve a modern, minőségi és ízléses henteskészítmények sokszínű világába kalauzol el minket.Kolbász, hurka, hízott máj, terrin, rilette és pâté en croute - a könyvben a hentesszakma összes francia alaptermékét megtaláljuk, emellett pedig felfedezhetünk benne tájegységekre jellemző specialitásokat, eredeti alkotásokat, valamint a szakma nagyjai által megálmodott és valódi névjegyükké vált, kihagyhatatlan recepteket.A hentesmesterség nagykönyve hasznos kézikönyv a hentestermékekkel és gasztronómiával foglalkozó szakmabeliek számára, egyben jól követhető, inspiráló receptgyűjtemény bármely lelkes hobbiszakácsnak.