Nincs engedélyezve a javascript.
MONSTER HIGH 1. - RÉMPARÁDÉ (2.UNY)

MONSTER HIGH 1. - RÉMPARÁDÉ (2.UNY)

Szállítás:
5-15 munkanap
Rendelhető
2 483 Ft
Korábbi ár:
2 294.-
Eredeti ár:
2 699.-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: A terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

MELODY CARVER a jó levegő miatt költözik Salembe családjával. Hátrahagyja régi, ronda, tevepúpos orrát és asztmarohamait, és az új suliban végre ő is \"jó csaj\" lehet. Csak kár, hogy nagyon nem neki való ez a szerep.
Találkozzunk könyvvásárainkon!
Leírás
MELODY CARVER a jó levegő miatt költözik Salembe családjával. Hátrahagyja régi, ronda, tevepúpos orrát és asztmarohamait, és az új suliban végre ő is \"jó csaj\" lehet. Csak kár, hogy nagyon nem neki való ez a szerep. Ekkor azonban találkozik Jacksonnal, akinek, úgy tűnik, nem csak a külseje jön be - de lehet, hogy a srác sem az, akinek látszik… FRANKIE STEIN egész életét Salemben töltötte. Mind a tizenöt napot. Most elindul, hogy meghódítsa a gimit és a pasikat, de az embereknek valamiért nem jön be igazán a csaj zöld bőre, sem a nyakán lévő csavarok, de még varratok sem. Frankie tehát elrejti SZÖRNYű titkát és megpróbál beilleszkedni a \"normik\" világába - és ezzel nincs is egyedül… Melody és Frankie tudják, hogy a fura a menő. De vajon a gimiben a többiek elhiszik ezt nekik? Köszöntünk a Monster High-ban, ahol a csillogó felszín alatt még csillogóbb szörnyűségek rejlenek. Újra megjelent!
Adatok
Raktári kód:
L36764
ISBN:
9789633434703
EAN:
9789633434703
Megjelenés:
2013.
Hozzászólások