Nincs engedélyezve a javascript.
RÓMÁBAN KEZDŐDIK
Szállítás:
5-10 munkanap
Rendelhető
4 718 Ft
Eredeti ár:
5 550.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Lora Peers Baker nagyon jó a munkájában. Érzelmi életében már kevésbé szerencsés, maga sem tudja, hogy kapcsolatfüggő, és általában túlagyalja a dolgokat, ezért sorra futnak zátonyra a szerelmi románcai.Épp egy csalódást próbál kiheverni, amikor kitűnő lehetőséget kap; Rómába költözik, hogy a cég európai irodáját vezesse.Lorenzo Madina a tiszta szívű chéf, Lora irodájával szembeni Trattoriában dolgozik, ám nem kapkod az élet nagy lehetőségei után. Addig amíg meg nem ismerkedik Lorával. Ezek után mindent megtesz, hogy a lányt elvarázsolja. Igaz mély szerelmi kapcsolatuk vajon beteljesülhet?Adamo Caligeri egy borszéf hálózat tulajdonosa, szintén randizni hívja Lorát. Csalódott szíve miatt Lora ad neki egy lehetőséget, és a dolgok ettől a pillanattól kezdve, sokkal tovább bonyolódnak, mint azt valaha sejtette.Győz az igaz szerelem? Minden jónak és igaznak tűnő döntés a legboldogabb jövőt hozza el számukra?Ha szereted az elgondolkodtató romantikus, regényeket, ez a te könyved lesz!Erotikus-romantikus kötet felső korhatár nélkül
Leírás
Lora Peers Baker nagyon jó a munkájában. Érzelmi életében már kevésbé szerencsés, maga sem tudja, hogy kapcsolatfüggő, és általában túlagyalja a dolgokat, ezért sorra futnak zátonyra a szerelmi románcai.

Épp egy csalódást próbál kiheverni, amikor kitűnő lehetőséget kap; Rómába költözik, hogy a cég európai irodáját vezesse.

Lorenzo Madina a tiszta szívű chéf, Lora irodájával szembeni Trattoriában dolgozik, ám nem kapkod az élet nagy lehetőségei után. Addig amíg meg nem ismerkedik Lorával. Ezek után mindent megtesz, hogy a lányt elvarázsolja. Igaz mély szerelmi kapcsolatuk vajon beteljesülhet?

Adamo Caligeri egy borszéf hálózat tulajdonosa, szintén randizni hívja Lorát. Csalódott szíve miatt Lora ad neki egy lehetőséget, és a dolgok ettől a pillanattól kezdve, sokkal tovább bonyolódnak, mint azt valaha sejtette.

Győz az igaz szerelem? Minden jónak és igaznak tűnő döntés a legboldogabb jövőt hozza el számukra?

Ha szereted az elgondolkodtató romantikus, regényeket, ez a te könyved lesz!
Erotikus-romantikus kötet felső korhatár nélkül
Adatok
Raktári kód:
803831
ISBN:
9786156367396
EAN:
9786156367396
Megjelenés:
2024.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
386
Méret [mm]:
125 x 195 x 28
Nyelv:
magyar
Hozzászólások