Nincs engedélyezve a javascript.
BALERINÁK

BALERINÁK

Éldekorált kiadás

Szállítás:
5-10 munkanap
Rendelhető
5 269 Ft
Előrendelői ár:
4 959.-
Eredeti ár:
6 199.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Hátborzongató történet egy olyan zárt világból, ahol a színpadért még az emberi elme is képes meghasadni!A világhírű brit Királyi Balett három balerinája, egy közös nyaralás alkalmával próbálja kipihenni az előző évad fáradalmait.
Az ország leggyorsabb kiszállítása
Leírás
Hátborzongató történet egy olyan zárt világból, ahol a színpadért még az emberi elme is képes meghasadni!

A világhírű brit Királyi Balett három balerinája, egy közös nyaralás alkalmával próbálja kipihenni az előző évad fáradalmait. Buli, pia, jó hangulat jellemzi az együtt töltött napokat, mígnem tudomásukra jut, hogy az új évadra a Királyi Balett vezető pozícióba leszerződtette a világ leghíresebb táncosát, Vadim Morozovot. A balett fenegyereke önmagában is feltüzeli a húszas éveik közepén járó nőket, ám amikor a prímabalerina pozíciója is megüresedik, elszabadul a pokol.
A címért mindhárman harcba szállnak, és ebben a csatában egy idő után senki nem ismer határokat.
Egyikőjük úgy dönt, elcsábítja Vadim Morozovot, hogy befolyásával megszerezze a hőn áhított szerepet. Másikuk jobb taktikának tartja, ha egyenesen a vezető koreográfusra vet szemet. Ám van köztük valaki, aki egész egyszerűen a vetélytársai kiiktatásában látja önmaga legnagyobb esélyét.

Vajon, ki lesz az az egy, aki mindent visz? Hírnevet, sikert, elismerést, pénzt és még a szerelmet is? Ki lesz a színpadért vívott harc legnagyobb vesztese? Ki lesz közülük az az egy, aki az életével fizet az álmáért? És melyikük a gyilkos?

B. E. BELLE Az Év Könyve díjas szerző. Méltán vált az erotikus-romantikus regények sikerszerzőjévé, ám bizonyította, hogy a krimi műfajában is kiválóan alkot. B. E. Belle egykori kiemelkedő táncos, edző. A táncvilágot bemutató könyveiben elvitathatatlan szakmai tudása, a színpad és amögötti történések széleskörű ismerete. Talán, evégett is elképesztő minden írása, amely ebbe a zárt világba kalauzolja az olvasót.

Élfestett kiadás.
Adatok
Raktári kód:
803874
ISBN:
9786156761002
EAN:
9786156761002
Megjelenés:
2024.
Kötésmód:
ragasztott kartonált éldekorált
Méret [mm]:
130 x 200
Nyelv:
magyar
Hozzászólások