Nincs engedélyezve a javascript.
AZ ATLASZ-MANŐVER
Szállítás:
5-10 munkanap
Rendelhető
4 242 Ft
Előrendelői ár:
3 992.-
Eredeti ár:
4 990.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A New York Times bestsellerszerzője, Steve Berry legújabb Cotton Malone-kalandjában Cotton egy második világháborús rejtélyt old meg, amely egy legendás, milliárdokat érő, elveszett kincset, Jamasita aranyát érinti.1945. A II. világháború utolsó hónapjaiban Japán hatalmas mennyiségű aranyat és más lopott értéktárgyakat rejtett el a Fülöp-szigetek csapdákkal teli föld alatti rejtekhelyein.
Az ország leggyorsabb kiszállítása
Leírás
A New York Times bestsellerszerzője, Steve Berry legújabb Cotton Malone-kalandjában Cotton egy második világháborús rejtélyt old meg, amely egy legendás, milliárdokat érő, elveszett kincset, Jamasita aranyát érinti.
1945. A II. világháború utolsó hónapjaiban Japán hatalmas mennyiségű aranyat és más lopott értéktárgyakat rejtett el a Fülöp-szigetek csapdákkal teli föld alatti rejtekhelyein. 1947-ben a zsákmány egy részét nem kincsvadászok, hanem az Egyesült Államok kormánya találta meg, és senkinek sem szólt a felfedezésről. Ehelyett ezeket a vagyontárgyakat titkosítottnak minősítették, Európába szállították, és titokban beolvasztották a Fekete Sas Vagyonkezelőbe.
Napjainkban. Cotton Malone, az Igazságügyminisztérium nyugalmazott ügynöke Svájcban tartózkodik, hogy szívességet tegyen egy barátnak. Ám az egyszerűnek vélt művelet elfajul, és Cotton belekeveredik a világ legrégebbi bankja és a CIA közötti háborúba, amely közvetlenül érinti a Fekete Sas Vagyonkezelőt is. Hamarosan rájön, hogy minden egy múltbeli kedvesétől függ, aki hirtelen újra felbukkan, nagyszabású titkokat rejtegetve a bitcoinról. A kriptovalutát szép csendben fegyverré alakítják, és felkészítik a világ pénzügyi rendszerei elleni támadásra, egy olyan kiszámított lépésre, amelynek pusztító következményei lesznek. Cottonnak nincs más választása, cselekednie kell. De milyen áron?
A luxemburgi bankházaktól a svájci titkos páncéltermekig, végül pedig a dél-marokkói Atlasz-hegységig, Cotton Malone minden próbálkozását megakadályozzák. Minden lépése hibásnak bizonyul és minden terve meghiúsul, míg végül megérti, milyen veszélyeket hordoz az Atlasz-manőver.
Adatok
Raktári kód:
804127
ISBN:
9789635666362
EAN:
9789635666362
Megjelenés:
2024.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
488
Hozzászólások