Nincs engedélyezve a javascript.
A HÁLÓZATOK TUDOMÁNYA
Szállítás:
5-15 munkanap
Rendelhető
10 199 Ft
Eredeti ár:
11 999.-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: A terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Zsálya, bor, csirkehús, vaj és liszt. A csirkés marsala összetevői. Azonban mégsem szakácskönyvet tart kezében az olvasó. A hozzávalók hálózata is mindennapjaink meghatározó része, akárcsak a Facebook vagy a terrorista szervezetek. Barabási Albert-László mára klasszikussá vált könyvének javított kiadásában tíz referenciahálózaton keresztül ismerhetjük meg a hálózatok világát.
Találkozzunk könyvvásárainkon!
Leírás
Zsálya, bor, csirkehús, vaj és liszt. A csirkés marsala összetevői. Azonban mégsem szakácskönyvet tart kezében az olvasó. A hozzávalók hálózata is mindennapjaink meghatározó része, akárcsak a Facebook vagy a terrorista szervezetek. Barabási Albert-László mára klasszikussá vált könyvének javított kiadásában tíz referenciahálózaton keresztül ismerhetjük meg a hálózatok világát. Olyan bonyolult hálózatokat tanulmányozhatunk behatóan, mint például az internet, a mobiltelefon-hívások, a tudományos együttműködés vagy az emberi betegségek hálózata. A kötet a felhalmozott tudásanyaga alapján tankönyv, ám sodró lendülete és közérthetősége miatt mindenki számára élvezettel forgatható, aki kicsit is mélyebben érdeklődik a téma iránt. Barabási Albert-László világhírű hálózatkutatónak és fizikusnak, a CEU, a Northeastern Egyetem és a Harvard professzorának könyve forradalmasította a hálózattudományt.
Adatok
Raktári kód:
L41388
ISBN:
9789635720248
EAN:
9789635720248
Megjelenés:
2024.
Hozzászólások