Leírás
Korpádi Péter magyar szakácsmester, gasztronómus és food designer, egyszerre hagyományorzo és új értékeket teremto , kreatív „ínyesmester”. Szerzotársa, Patyi Árpád több díjjal jutalmazott fotómuvész. Ok ketten jegyzik a Medicina Kiadó szakácskönyv sorozatát, amelynek most megjelent kötetében az egészség konyhájának megtervezéséhez és megteremtéséhez adnak tanácsokat és recepteket. Korpádi Péter figyelme a konyha, a fozés minden területére, részletére kiterjed: a filozófiai megalapozástól az alapanyagok beszerzésén és a megfelelo edények kiválasztásán át, egészen a használandó fuszerekig ad eligazítást, nem feledkezve meg az ételek egymásutániságának, sorrendjének, valamint elkészítés technológiájának és az étkezés mikéntjének, esztétikájának fontosságáról sem. A receptekben leírt ételeket bemutató sajátos hangulatú fotókat e kötethez is Patyi Árpád készítette.