Nincs engedélyezve a javascript.
HOTEL FLAMINGO 4. -  A SZAKÁCSVERSENY

HOTEL FLAMINGO 4. - A SZAKÁCSVERSENY

Szállítás:
5-15 munkanap
Rendelhető
Kötött ár:
3 219 Ft
Eredeti ár:
3 499.-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: A terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Árkötött termék
Az 1997. évi CXL. törvény VIII/A fejezete alapján ezen termékre 10 %-nál nagyobb kedvezmény az árkötöttség lejártáig (megjelenéstől számított 1 évig) csak viszonteladók (kereskedők, vállalkozók), köznevelési intézmények és könyvtárak részére adható!
Hotel Flamingo - mindenki otthon érezheti magát!Az Állati sugárúton egy hosszú, csendes tél után végre elolvadt a hó, és a Hotel Flamingo készen áll az új szezon és az új vendégek fogadására. Anna tudja, hogy ki kell találnia valamit, hogy a hotel újra nyüzsgővé váljon! És mi az, ami a Hotel Flamingóban van, és máshol nincs?
Leírás
Hotel Flamingo - mindenki otthon érezheti magát!Az Állati sugárúton egy hosszú, csendes tél után végre elolvadt a hó, és a Hotel Flamingo készen áll az új szezon és az új vendégek fogadására. Anna tudja, hogy ki kell találnia valamit, hogy a hotel újra nyüzsgővé váljon! És mi az, ami a Hotel Flamingóban van, és máshol nincs? A város egyik legjobb séfje – Madame Ma’Lac! Anna hirtelen ötlettől vezérelve úgy dönt, hogy a szálloda megrendezi a szakácsok versenyét. Kihívók is akadnak bőven, de vajon ki készíti el a legfenségesebb falatokat? Egy recept a Hotel Flamingo étlapjáról:Tibor salátalevese(szuper meglepetés, ha teknőcöket várunk)HOZZÁVALÓK:1 ek növényi olaj1 hagyma, apróra kockázvafél liter zöldség alaplé1 fej saláta, megmosva és apróra vágva3 nagy krumpli, meghámozva, nagyon apróra vágva1 szál petrezselyem apróra vágva díszítésnekELKÉSZÍTÉS:Egy nagy serpenyőben lassan hevítsük fel a növényi olajat, és pirítsuk puhára a hagymát. Ez 5–10 perc. Lassú tűzön dolgozzunk, nehogy megégjen a hagyma.Most adjuk hozzá a salátát és a krumplikat és egy kis alaplevet, hogy ne tapadjon semmi a serpenyő aljához. Alaposan kavarjuk össze, azután tegyünk fedőt a serpenyőre, és 10 percig pároljuk.Adjuk hozzá az alaplevet, és pároljuk még 15 percig.Ha lehűl a püré, öntsük robotgépbe és turmixoljuk simára.Tibor salátalevesét tálalhatjuk melegen vagy hidegen is, egyenesen a hűtőből. Díszítsük összevágott petrezselyemmel, vagy ha kellően bátrak vagyunk (és hidegen tálaljuk a levest) vágjunk uborkát apró kockákra, és keverjük bele, frissítő roppanás minden falatnál!
Adatok
Raktári kód:
L50820
ISBN:
9789636851415
EAN:
9789636851415
Hozzászólások