Leírás
Hotel Flamingo - mindenki otthon érezheti magát!Az Állati sugárúton eljött a karnevál ideje, és a Hotel Flamingo készen áll a vendégek fogadására. De Annának és csapatának most sincs könnyű dolga, mert a hotelben száll meg az Éjszakai állatok, a világ legmenőbb rockbandája is. Ráadásul pont a felvonulás közepén kitör a vihar, és minden a feje tetejére áll! Az állatok beözönlenek a hotelbe, és teljes a káosz. Még szerencse, hogy Miss Pinky és a flamingó táncosok mindig segítenek a szorult helyzetekben, és mindig feldobják a bulit. Egy recept a Hotel Flamingo étlapjáról:Tibor salátalevese(szuper meglepetés, ha teknőcöket várunk)HOZZÁVALÓK:1 ek növényi olaj1 hagyma, apróra kockázvafél liter zöldség alaplé1 fej saláta, megmosva és apróra vágva3 nagy krumpli, meghámozva, nagyon apróra vágva1 szál petrezselyem apróra vágva díszítésnekELKÉSZÍTÉS:Egy nagy serpenyőben lassan hevítsük fel a növényi olajat, és pirítsuk puhára a hagymát. Ez 510 perc. Lassú tűzön dolgozzunk, nehogy megégjen a hagyma.Most adjuk hozzá a salátát és a krumplikat és egy kis alaplevet, hogy ne tapadjon semmi a serpenyő aljához. Alaposan kavarjuk össze, azután tegyünk fedőt a serpenyőre, és 10 percig pároljuk.Adjuk hozzá az alaplevet, és pároljuk még 15 percig.Ha lehűl a püré, öntsük robotgépbe és turmixoljuk simára.Tibor salátalevesét tálalhatjuk melegen vagy hidegen is, egyenesen a hűtőből. Díszítsük összevágott petrezselyemmel, vagy ha kellően bátrak vagyunk (és hidegen tálaljuk a levest) vágjunk uborkát apró kockákra, és keverjük bele, frissítő roppanás minden falatnál!