Nincs engedélyezve a javascript.
A HALÁL KORA

A HALÁL KORA

Az első birodalom legendái 5.

Szállítás:
5-10 munkanap
Rendelhető
5 096 Ft
Előrendelői ár:
4 796.-
Eredeti ár:
5 995.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A tél paplant terített a vidékre, és más is meghalt, nem csak a remény. Avempartha tornya útját állja a nyugati hadseregnek, amely így nem tudja bevenni a fhreyek hazáját. Csakhogy valahogy kénytelenek átkelni a Nidwalden folyón, mielőtt a fane megszerzi a sárkányalkotás titkát.Az emberiség és a látó Suri ideje fogytán van, és egyetlen esélyük a holtak földjén keresendő.
Az ország leggyorsabb kiszállítása
Leírás
A tél paplant terített a vidékre, és más is meghalt, nem csak a remény. Avempartha tornya útját állja a nyugati hadseregnek, amely így nem tudja bevenni a fhreyek hazáját. Csakhogy valahogy kénytelenek átkelni a Nidwalden folyón, mielőtt a fane megszerzi a sárkányalkotás titkát.

Az emberiség és a látó Suri ideje fogytán van, és egyetlen esélyük a holtak földjén keresendő. Most, hogy ez a maroknyi csodabogár meghozta végzetes döntését, vajon képesek lesznek végrehajtani a lehetetlent, vagy örökre elvesznek a szörnyű mocsársírban? Vajon tényleg léteznek az istenek? Lehetséges megismerni a jövőt? És mi rejlik a halál fátylán túl?

Az Első Birodalom legendái sorozat háromezer évvel a Riyria-sorozat előtt játszódik, önállóan olvasható fantasy regényfolyam, amelyben a közönségkedvenc író, Michael J. Sullivan nem csak Elan világát bővíti még tovább, de számos titokról is lerántja benne a leplet.
Adatok
Raktári kód:
804042
ISBN:
9789634703778
EAN:
9789634703778
Megjelenés:
2024.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
424
Nyelv:
magyar
Hozzászólások