Leírás
A frissen szedett sárgarépa és a roppanós levelű fejes saláta ízével, és egészséges tápanyagaival semmi sem vetekedhet. A Termesszünk zöldségeket!című kötetben a szakértők megosztják tapasztalataikat a sorrendben 40 különféle zöldségféle termesztésével és gondozásával kapcsolatban. Akár csak egy virágablak, akár egy nagyobb telek áll rendelkezésünkre, érdemes belevágnunk a zöldfélék termesztésébe. A kertünkből származó élelmiszernél nincs egészségesebb és ez a frissesség jó ízekkel párosul. Aki már evett a kertjéből származó frissen szedett szamócát, borsót, spárgát, az tudja, hogy mennyivel jobb ízű a friss, mint a bevásárlóközpontokban vásárolt áru.Carol Klein híres kertész, Nagy-Britannia legnépszerűbb televíziós kertészeti tanácsadója Mindig arra törekszik, hogy felkeltse mások érdeklődését. A kertészeti adások egyik közkedvelt arcává vált, miután csatlakozott A kertészek világa című műsor munkatársaihoz 2005-ben. A növények termesztésével való foglalatosság nála ragályos. Ebben a könyvében előtérbe kerül a bioélelmiszerek termesztésével együtt járó öröm, amelyet családunknak okozunk, valamint tapasztalatainak átadása, amit akár egy kezdőnek, akár egy sokat látott embernek adhatunk át.