Nincs engedélyezve a javascript.
MINDENT A TÁPLÁLKOZÁSRÓL -  IZGALMASAN ÉS LÁTVÁNYOSAN

MINDENT A TÁPLÁLKOZÁSRÓL - IZGALMASAN ÉS LÁTVÁNYOSAN

Szállítás:
5-15 munkanap
Rendelhető
6 163 Ft
Eredeti ár:
6 699.-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: A terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Létezik tökéletes étrend? Tényleg nyolc pohár vizet kell meginnunk naponta? Pontosan mi a glutén, és miért kerülik?
Találkozzunk könyvvásárainkon!
Leírás
Létezik tökéletes étrend? Tényleg nyolc pohár vizet kell meginnunk naponta? Pontosan mi a glutén, és miért kerülik? Miért tilos a rizst újra melegíteni? Valójában mi az az antioxidáns?Könnyen emészthető információk, meglepő adatok és látványos ábrák: a Mindent a táplálkozásról mostantól házi-dietetikusunkként segít abban, hogy közhelyes diéták helyett tudatosan étkezzünk.A könyv tisztázza a divatos étkezési trendek tudományos hatékonyságát, biológiai adatokkal támaszt alá, vagy cáfol meg olyan dogmatikus nézeteket, mint hogy a vörösbor kedvező a szív-és érrendszernek, vagy hogy a kávé megemeli a vérnyomást. Megtudhatjuk, hogy melyik étel számít valóban superfoodnak és milyen hatással vannak a testünkre, valamint mely ételek rendelkeznek ténylegesen antioxidáns tulajdonsággal, és egyáltalán: mi az, hogy antioxidáns? Naponta látjuk a boltokban az organikus, bio, öko címkéket, sokszor összezavarodunk, hogy mégis mi a különbség közöttünk, de a könyv ebben is eligazít, bemutatja például, hogy milyen termesztési eljárás és körülmények miatt kap egy élelmiszer organikus minősítést. A könyv tudományos szemszögből mutatja be többek között a gluténmentes, az inzulin rezisztens és a vegán étrendet, elemzi a világ különböző tájairól származó diéták előnyeit és hátrányait, valamint górcső alá veszi a különböző élelmiszercsoportokat. Betekinthetünk a modern élelmiszeripar kulisszái mögé, a háztáji gazdálkodás evolúciójától kezdve, az élelmiszerszállítás típusain át az organikus, illetve a mesterséges adalékok előállításáig. Világos, könnyen érthető ábrák és elképesztő adatok - minden, amit az egészséges táplálkozásról és az élelmiszerekről tudni kell.
Adatok
Raktári kód:
L16161
ISBN:
9789636040543
EAN:
9789636040543
Megjelenés:
2019.
Hozzászólások