Nincs engedélyezve a javascript.
/
Könyvszalonok
/
Eldorado music

Főkategóriák

Ajándékkönyvek
Albumok
Egészség, életmód
Ezotéria
Fitness-Életmód
Folyóiratok, magazinok
Gasztronómia
Gasztronómiai
Gazdaság, üzlet
Gyerek / Mese
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Hangoskönyv
Hangoskönyvek
Hobbi, szabadidő
Idegen nyelvű könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Ismeretterjesztő
Játékok
Kulturális
Mese
Műszaki könyvek
Művészetek
Naptárak, kalendáriumok
Népzene
Nyelvkönyvek, szótárak
Oktató
Olvasási kellék
Papír, írószer
Publicisztika
Regény
Rock / Pop
Sport
Szórakozás
Tankönyvek
Társadalom- és humántudomány
Térképek
Természet- és alkalmazott tudomány
Történelem
Utazás
Ünnepi
Vallás
Zenei

Akciós könyveink árkategória szerint

0 - 499 Ft
500 - 999 Ft
1 000 - 1 499 Ft
1 500 - 1 999 Ft
2 000 - 2 999 Ft
3 000 - 4 999 Ft
5 000 Ft felett

Akciós könyveink engedmény szerint

21 - 30 %
31 - 40 %
41 - 50 %
51 - 60 %
61 - 70 %
71 - 80 %
81 - 90 %
91 % felett

Hírlevél feliratkozás

És értesülj mindenről elsőkézből

SzereTet(t)rekészség
Raktári kód:
751220
ISBN:
9634973713
EAN:
9789634973713
Eredeti megnevezés:
Loveability Knowing How to Love and Be Loved
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
cérnafűzött kartonált
Oldalszám:
308
Méret [mm]:
135 x 205 x 23
Tömeg [g]:
320

SzereTet(t)rekészség

Éld át a szeretet adásának és befogadásának örömét! - Szeretetgyakorlatok

3 290 Ft
Szállítás:
1-10 munkanap
Készleten
Polcra

Éld át a szeretet adásának és befogadásának örömét: a szerete(t)trekészséget.Ez a mű az író szeretettörténete. Nemcsak örökérvényű igazságokat fogalmaz meg a szeretet természetéről, működéséről, hanem gyakorlatok segítségével arra késztet bennünket, hogy vizsgáljuk meg saját életünket: hogyan, mennyire tudatosan éljük meg a szeretetet. Megrázó s egyben gyógyító ez az önmagunkkal való szembesülés. Létünk kulcsa, hogy mennyire vagyunk képesek szeretni magunkat, hiszen csak akkor tudunk igazán kötődni másokhoz is. Amint sikerül kioldanunk magunkból a szeretetblokkokat, az emberi kapcsolataink is letisztulnak. A boldogság, egészség és bőség akkor köszönt be az életnkbe, ha átélhetjük a szeretet adásának és befogadásának élményét, a szerete(t)trekészséget, mely velünk született, örök, nem pedig szerzett képesség."Robert Holden tudja és érti, mi akadályoz bennünket abban, hogy szeressük magunkat és másokat. És ami a legfontosabb: azt is tudja, hogyan oldjuk fel ezeket a gátlásokat." (Louise Hay)"Útmutató ahhoz, hogyan szabaduljunk meg a félelmeinktől, amelyek lefojtják a bennünk élő szeretetet." (Gabrielle Bernstein, a Történhetnek csodák szerzője)


Robert Holden angol pszichológus, coach, író és előadó. Pszichológiai és spirituális munkásságát jól szemlélteti, hogy már több alkalommal szerepelt Oprah és a Good Morning America műsorában. Számos sikerkönyv szerzője, céges kliensei közül kiemelkedik a Dove, melynek Valódi Szépség elnevezésű kampányát is ő segítette. Azoknak a tanítóknak a sorába tartozik, akik munkásságának fókuszában a szeretet áll, csak néhány név a teljesség igénye nélkül: Tom Carpenter, Chuck Spezzano, Sharon Salzberg, Marianne Williamson, David Hamilton, Louise Hay. Naponta olvashatunk bejegyzéseket a facebook oldalán: vwww.facebook.com/drrobertholden. További információkért érdemes ellátogatni a www.robertholden.org oldalra.

A szerző nem mellesleg egy különleges szeretettréninget is létrehozott, melynek a LOVEABILITY nevet adta, s amely már sok embernek segített megváltoztatni a szeretet megélésével kapcsolatos felfogását. Tapasztalatairól megindító közvetlenséggel és szeretettel mesél, és olyan történeteket, meditációkat és verseket oszt meg, amelyek arra inspirálták élete során, hogy emberi létünk különleges misztériumát - e világot transzcendens fénnyel és melegséggel betöltő energiát - a szeretetet kutassa.