Nincs engedélyezve a javascript.
SZAKÁCSKÖNYV

SZAKÁCSKÖNYV

Jelenleg nem rendelhető
1 696 Ft
Eredeti ár:
1 995.-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: A terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tudomásul veszi, hogy a világ állandóan változik, az étkezés világa is. Emellett figyelembe veszi, hogy minden főzni vágyó más szándékkal vesz kézbe egy receptgyűjteményt.
Találkozzunk könyvvásárainkon!
Leírás
A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tudomásul veszi, hogy a világ állandóan változik, az étkezés világa is. Emellett figyelembe veszi, hogy minden főzni vágyó más szándékkal vesz kézbe egy receptgyűjteményt. Van, aki már megvette az alapanyagokat, s ehhez keresgél ízlésének megfelelő jó receptet. Mások vásárlás előtt veszik le a polcról a kötetet, és keresnek sültet vagy süteményt, s a hozzávalók alapján indulnak vásárolni. Megint mások csak abban biztosak, hogy levest kellene főzni, de nincs ötletük, milyet. Innen is, onnan is el lehet indulni. A fontos a végeredmény: mindenki találjon olyan kedvére való enni-innivalót, amelyben már a készítés során örömét leli, hiszen ez a sikeres sütés-főzés egyik nagy titka. Jó étvágyat kívánunk!
Adatok
Raktári kód:
174809
ISBN:
9789639552418
EAN:
9789639552418
Hozzászólások