Leírás
Nehéz a mézet megbánni. Szereti, mint galamb a mézes búzát. Mosolyog,mint a mézeskalács. Csupán néhány régi magyar szólás, mondás, melyeka mézre, annak édességére, kiválóságára utalnak. Az utóbbi évtizedekbenazonban méltatlanul a hátsó polcra került ez a különleges alapanyag, ezérta konyhaművészet terén is jeleskedő Rúzsa Magdi énekesnő és Vida Józsefbankár úgy döntöttek, kiteszik a mézesbödönt a konyhapultra, és harmadszoris sütni-főzni fognak a mézzel.A Zümmögés a konyhában sorozat immár harmadik része a korábbi kötetekhagyományos és különleges, valamint ínyenc és egészséges ételei után egy valódi desszertgyűjtemény. A szerzőpáros klasszikus és ínyenc finomságokatkínál mézzel készítve, így például a klasszikusok közül képviselőfánkot,répatortát, márványszeletet, míg az ínyencségek közül mille-feuille-t, pannacottát, vagy a közkedvelt brownie-t.A receptek mellett az olvasók ezúttal is megismerhetik négy újabb magyarországiméhészet alapítóját, munkájuk szépségét, sajátosságait, örömeit,izgalmait a velük készített interjúkból.