Nincs engedélyezve a javascript.
Borderline, nárcisztikus és szkizoid működés

Borderline, nárcisztikus és szkizoid működés

Hogyan alakítja a személyiséget a szeretet, a csodálat és a biztonság utáni vágy

Előrendelhető
Várható megjelenés:
2024.05.15.
Előrendelői ár:
7 984 Ft
Eredeti ár:
9 980.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
-20 %
"Dr. Elinor Greenberg elismert amerikai pszichológus és Gestalt terapeuta, aki a borderline, nárcisztikus és szkizoid személyiségtípusok diagnosztizálásában és kezelésében szerzett szakértelméről ismert.
Leírás
"Dr. Elinor Greenberg elismert amerikai pszichológus és Gestalt terapeuta, aki a borderline, nárcisztikus és szkizoid személyiségtípusok diagnosztizálásában és kezelésében szerzett szakértelméről ismert. Könyvében dr. Greenberg feltárja a borderline, nárcisztikus és szkizoid személyiségzavarok dinamikáját, azaz hogy ezek viselkedései hogyan nyilvánulnak meg, és ezek a működések hogyan befolyásolhatják a kapcsolatokat. Könnyen érthető, gyakorlati könyvében bemutatja, hogyan ismerhetjük fel a borderline, nárcisztikus és szkizoid személyiségadaptációkat. és hogyan dolgozhatnak sikeresen a terapeuták, pszichológusok és pszichoterapeuták az érintett emberekkel. Ismerteti a diagnózisokat és az ígéretes kezelési lehetőségeket, és ezeket számos példával illusztrálja sokéves gyakorlatából. A nárcisztikusokat három fő altípusba sorolja: Exhibicionista (nyilvános szereplést kedvelő), Closet (zárt) és Toxic (mérgező) nárcisztikus.
Dr. Elinor Greenberg könyve nem csupán egy újabb pszichológiai kiadvány. Inkább egy friss szemléletet hoz a három személyiségzavar megértéséhez és kezeléséhez, melyek egyre inkább figyelmet követelnek mind a laikusoktól, mind a segítő szakemberektől. Dr. Greenberg könyve merőben újszerű megközelítést kínál ezen zavarok megértéséhez. Nem csupán a tünetekre és diagnózisokra fókuszál, hanem az egyén mögött rejlő okokat és megoldásokat is feltárja. A személyiségzavarokra adaptációs nehézségekként és kreatív alkalmazkodási formákként tekint. Dr. Greenberg szeretettel és elfogadással fordul a kliensei felé, és biztatást ad ahhoz, hogy ezek a nehézségek leküzdhetők. Kiknek ajánljuk a könyvet?
A tapasztalt klinikusok hasznos forrásnak találhatják ezt a könyvet, amely kiterjeszti megértésüket és hatékonyságukat ezekkel a - gyakran kihívásokkal teli - klienscsoportokkal.
A kezdő terapeuták, a segítő szakemberek vagy a szociális szférában dolgozók pontos szem-pontokat kapnak ahhoz, hogy felismerjék a különböző személyiségzavarokra utaló jeleket, és kompetenciahiány esetén bevonhassák a megfelelő szakembert a segítő folyamatba.
Mindazoknak a laikus olvasóknak, akik a témában érintettek családtag, ismerős révén, vagy egyszerűen csak szeretnék jobban megérteni a személyiségzavarok ezen fajtáit, a könyv mélyebb, hasznosítható tudást és megértést kínál."
Adatok
Raktári kód:
803920
EAN:
9786158244824
Várható megjelenés:
2024.05.15.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
380
Nyelv:
magyar
Hozzászólások