Nincs engedélyezve a javascript.
Ha valaha újra találkozunk

Ha valaha újra találkozunk

Előrendelhető
Várható megjelenés:
2024.04.08.
Előrendelői ár:
4 399 Ft
Eredeti ár:
5 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
-20 %
Egy év elég, hogy idegenekből szeretőkké váljunk... A 19 éves Farrah Lin életében először szerelmes lesz a Shanghai-ban töltött egy éves cserediáksága alatt. Biztos benne. Az egyetlen probléma? A potenciális álompasija az új barátjának a párja. Nincs rosszabb annál, mintha olyasvalakit szeretsz, aki nem lehet a tiéd...
Leírás
Egy év elég, hogy idegenekből szeretőkké váljunk...
A 19 éves Farrah Lin életében először szerelmes lesz a Shanghai-ban töltött egy éves cserediáksága alatt. Biztos benne. Az egyetlen probléma? A potenciális álompasija az új barátjának a párja. Nincs rosszabb annál, mintha olyasvalakit szeretsz, aki nem lehet a tiéd... vagy legalábbis úgy gondolja, hogy szereti.
De ha ez igaz, akkor miért fantáziál folyamatosan valaki másról, különösen a pimasz szőke sportolóról, akinek a világon a legnagyobb az egója (meg cuki gödröcskéi vannak)?
Blake Ryan volt a legnagyobb főiskolás amerikai focisztár, míg le nem döbbentette a sport világát, amikor kilépett a harmadik bajnoksága után. Ahelyett, hogy szembenézne a döntése következményeivel, Shangai-ba menekül, és megfogadja, egyszerűen fog élni. Nincs foci. Nincsenek kötöttségek. Nincs románc. De akárhogy is próbálja, nem bír egy bizonyos barna lányt kiverni a fejéből... vagy a szívéből. Ami egyszerű fizikai vonzalomként indul, valami sokkal mélyebbé válik, ahogy Blake-t és Farrah-t magával ragadja Shanghai - és a kapcsolatuk - varázsa. De csak egy évük van, és rajtuk kívül álló erők próbálják elszakítani őket egymástól.
Kiállja a kapcsolatuk ezt a próbát... vagy nem is szánta őket egymásnak a sors?
Adatok
Raktári kód:
803684
EAN:
9789634997993
Várható megjelenés:
2024.04.08.
Kötésmód:
füles kartonált
Oldalszám:
304
Méret [mm]:
137 x 209 x 20
Hozzászólások