Nincs engedélyezve a javascript.
FÖLDÖN, VÍZEN, LEVEGŐBEN - INTERAKTÍV HANGOSKÖNYV (TOLKI)

FÖLDÖN, VÍZEN, LEVEGŐBEN - INTERAKTÍV HANGOSKÖNYV (TOLKI)

Szállítás:
5-15 munkanap
Rendelhető
4 231 Ft
Eredeti ár:
4 599.-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: A terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

\"Utazz velünk! Milyen járművekkel utazhatunk földön, vízen, levegőben? Ez a könyv rajzokkal, hangokkal, versekkel és részletes leírásokkal segít Neked a közlekedés és a természeti környezet megismerésében. Játssz és tanulj velünk! A Földön, vízen, levegőben 12 oldalon mutatja be a gyerekeknek a járművek világát a traktortól a villamoson át egészen a repülőgépig.
Találkozzunk könyvvásárainkon!
Leírás
\"Utazz velünk! Milyen járművekkel utazhatunk földön, vízen, levegőben? Ez a könyv rajzokkal, hangokkal, versekkel és részletes leírásokkal segít Neked a közlekedés és a természeti környezet megismerésében. Játssz és tanulj velünk! A Földön, vízen, levegőben 12 oldalon mutatja be a gyerekeknek a járművek világát a traktortól a villamoson át egészen a repülőgépig. A vidám képekhez kedves, érthető magyarázatok és versek tartoznak. A könyv narrátora Farkasházi Réka. A könyv játékos formában ad át fontos, a hétköznapi életben használható ismereteket, valamint fejleszti a gyerekek képzelőerejét, hallás utáni szövegértését, szem-kéz koordinációját, memóriáját és logikai képességeit is. A Tolki egyedi oktatási módszere ötvözi a hagyományos könyvek és az okoseszközök használatát. - FIGYELEM! A könyv használatához szükség van egy Tolki készletből származó elektronikus tollra! A tollat ez a termék nem tartalmazza!!- Elektronikus tollal működő, interaktív hangoskönyv 2-6 éves gyerekeknek.- A Földön, vízen, levegőben szórakoztató és vidám formában mutatja be a járműveket és munkagépeket.- A könyvhöz több mint 300 szöveganyag és egyéb hang tartozik.- Olvasóink minden oldalon kvízjátékokkal tehetik próbára a tudásukat.- A könyv kis méretű, a hozzá tartozó hanganyag a 2+ évesek igényeinek megfelelően rövidebb és egyszerűbb, mint a nagy alakú Tolki könyvek hanganyagai!\"
Adatok
Raktári kód:
L42730
ISBN:
9788076882539
EAN:
9788076882539
Megjelenés:
2024.
Hozzászólások