Nincs engedélyezve a javascript.
MINDENNAPI TENNIVALÓK - INTERAKTÍV HANGOSKÖNYV (TOLKI)

MINDENNAPI TENNIVALÓK - INTERAKTÍV HANGOSKÖNYV (TOLKI)

Szállítás:
5-15 munkanap
Rendelhető
4 231 Ft
Eredeti ár:
4 599.-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: A terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

\"Egy csodás nap! Tölts el egy izgalmas napot Mátéval, Emmával, valamint Bobi kutyával és Mimi cicával! Hallgass velük együtt verseket és dalokat, játssz kvízjátékokat! Jó szórakozást! A Mindennapi tennivalók 12 oldalon mutatja be a gyerekeknek az olyan hétköznapi tevékenységeket, mint az öltözködés, a tisztálkodás vagy az étkezés.
Találkozzunk könyvvásárainkon!
Leírás
\"Egy csodás nap! Tölts el egy izgalmas napot Mátéval, Emmával, valamint Bobi kutyával és Mimi cicával! Hallgass velük együtt verseket és dalokat, játssz kvízjátékokat! Jó szórakozást! A Mindennapi tennivalók 12 oldalon mutatja be a gyerekeknek az olyan hétköznapi tevékenységeket, mint az öltözködés, a tisztálkodás vagy az étkezés. A vidám képekhez kedves, érthető magyarázatok és versek tartoznak. A könyv narrátora Farkasházi Réka. A könyvhöz tartozó dalokat is az ő előadásában hallhatod - a dalokat pedig a Farkasházi Réka és a Tintanyúl együttes szerezte.A könyv játékos formában ad át fontos, a hétköznapi életben használható ismereteket, valamint fejleszti a gyerekek képzelőerejét, hallás utáni szövegértését, szem-kéz koordinációját, memóriáját és logikai képességeit is. A Tolki egyedi oktatási módszere ötvözi a hagyományos könyvek és az okoseszközök használatát. - FIGYELEM! A könyv használatához szükség van egy Tolki készletből származó elektronikus tollra! A tollat ez a termék nem tartalmazza!!Elektronikus tollal működő, interaktív hangoskönyv 2-6 éves gyerekeknek.- A Mindennapi tennivalók szórakoztató és vidám formában mutatja be a fontos hétköznapi tevékenységeket.- A könyvhöz több mint 400 szöveganyag és egyéb hang tartozik, köztük 12 eredeti, magyar dallal, Farkasházi Réka előadásában.- Olvasóink minden oldalon kvízjátékokkal tehetik próbára a tudásukat.- A könyv kis méretű, a hozzá tartozó hanganyag a 2+ évesek igényeinek megfelelően rövidebb és egyszerűbb, mint a nagy alakú Tolki könyvek hanganyagai!\"
Adatok
Raktári kód:
L42732
ISBN:
9788076882522
EAN:
9788076882522
Megjelenés:
2024.
Hozzászólások