Nincs engedélyezve a javascript.
A FŐZÉS TUDOMÁNYA - KONYHAI PRAKTIKÁK IZGALMASAN ÉS LÁTVÁNYOSAN

A FŐZÉS TUDOMÁNYA - KONYHAI PRAKTIKÁK IZGALMASAN ÉS LÁTVÁNYOSAN

Szállítás:
5-15 munkanap
Rendelhető
7 359 Ft
Korábbi ár:
6 799.-
Eredeti ár:
7 999.-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: A terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról! Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát?Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor?Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket?Hogyan marad a hal szaftos sütéskor?A főzés tudománya forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal jobban, kreatívabban főzhessünk.• Praktikus, kutatási eredményekkel alátámasztott válasz 160 alapvető konyhai kérdésre.• A leggyakoribb főzési eljárások, alapanyagok és konyhai eszközök közérthető elemzése.• Látványos, informatív illusztrációk.Dr. Stuart Farrimond orvosból lett élelmiszerkutató, aki előadásaiban, illetve írásaiban a tudomány és a főzés titkaiba avatja be olvasóit és hallgatóit.
Leírás
Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról! Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát?Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor?Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket?Hogyan marad a hal szaftos sütéskor?A főzés tudománya forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal jobban, kreatívabban főzhessünk.• Praktikus, kutatási eredményekkel alátámasztott válasz 160 alapvető konyhai kérdésre.• A leggyakoribb főzési eljárások, alapanyagok és konyhai eszközök közérthető elemzése.• Látványos, informatív illusztrációk.Dr. Stuart Farrimond orvosból lett élelmiszerkutató, aki előadásaiban, illetve írásaiban a tudomány és a főzés titkaiba avatja be olvasóit és hallgatóit.
Adatok
Raktári kód:
761733
ISBN:
9789636042486
EAN:
9789636042486
Megjelenés:
2019.
Hozzászólások