Nincs engedélyezve a javascript.
OLASZ SZAKÁCSKÖNYV - TOSCANÁTÓL SZICÍLIÁIG

OLASZ SZAKÁCSKÖNYV - TOSCANÁTÓL SZICÍLIÁIG

Szállítás:
5-15 munkanap
Rendelhető
Kötött ár:
6 435 Ft
Eredeti ár:
6 995.-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: A terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Árkötött termék
Az 1997. évi CXL. törvény VIII/A fejezete alapján ezen termékre 10 %-nál nagyobb kedvezmény az árkötöttség lejártáig (megjelenéstől számított 1 évig) csak viszonteladók (kereskedők, vállalkozók), köznevelési intézmények és könyvtárak részére adható!
Mert az olasz konyha nem csak a spagettit és a pizzát jelenti…Elevenítsünk fel egy-egy olasz vakációt, és főzzünk úgy, mint az olaszok! Vásároljuk meg a friss alapanyagokat, és töltsük meg konyhánkat a napfény és az életöröm hangulatával!
Leírás
Mert az olasz konyha nem csak a spagettit és a pizzát jelenti…Elevenítsünk fel egy-egy olasz vakációt, és főzzünk úgy, mint az olaszok! Vásároljuk meg a friss alapanyagokat, és töltsük meg konyhánkat a napfény és az életöröm hangulatával! Va bene?Az itáliai konyha hagyományos receptjeit és különlegességeit ismertető kulturális szakácskönyv régióról régióra, a tradicionális helyi menüsort követve vezet be Olaszország konyhaművészetébe, a hazaitól eltérő étkezési szokásaiba, és megadja a magyar szokásokhoz való alkalmazkodás tippjeit is. Az olasz konyha nem csak pizzából és tésztából áll: a könyvben számos leves, hús- és zöldségétel, desszert, ital, sőt lekvár receptje is olvasható. Megtudhatjuk belőle, milyen is az a genovai bazsalikom; mi a titka a modenai balzsamecetnek és a pármai sonkának; hogy készül az igazi olasz kuglóf, a panettone; ehetünk-e padlizsánt csokoládéval… és borjúhúst tonhallal; hogyan készítsünk házi limoncellót.Az izgalmas gasztroutazást gyönyörű fotók teszik még átélhetőbbé.Tudta, hogy:- miért tökéletes választás az extra szűz liguriai olívaolajnak?- Marche régió jellegzetes ünnepi fogása Windischgrätz herceg nevét őrzi?- már Boccaccio Dekameronjában is szóba kerül a parmezán sajt?- milyen ünnepekhez kötődnek Olaszországban a libaételek?- mit esznek Velencében Szent Márk ünnepén?- mi az a Ferragosto, és milyen fogásokat tálalnak fel ekkor?
Adatok
Raktári kód:
L47097
ISBN:
9789636850418
EAN:
9789636850418
Hozzászólások