Nincs engedélyezve a javascript.
ÉRZÉKENYEK DESSZERTES KÖNYVE

ÉRZÉKENYEK DESSZERTES KÖNYVE

Szállítás:
5-15 munkanap
Rendelhető
4 057 Ft
Eredeti ár:
4 410.-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: A terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Ismét hiánypótló mű született az érzékenyek konyhaművészetében: kezében tartja a legfinomabb desszertek gyűjteményét Dr.
Leírás
Ismét hiánypótló mű született az érzékenyek konyhaművészetében: kezében tartja a legfinomabb desszertek gyűjteményét Dr. Tolnai Orsolya tálalásában! Miután inzulinrezisztenciát, glutén-, és laktózérzékenységet is diagnosztizáltak a szerzőnél, nem volt más választása mint, hogy glutén-, laktóz-, és cukormentes édességeit is kikísérletezze sorstársai legnagyobb örömére.Ahogy nagysikerű Érzékenyek szakácskönyvében, úgy ezen kötetében is egyszerűen magával ragadja az olvasót közvetlen stílusa, ételek iránti szenvedélye, igényes tálalása, felfedezésre váró kivételes ízpárosításai.Ismeretlen vizekre evezett és mestere lett a ,,mindenmentes” finomságoknak és a különleges ízek harmóniájának. Étlapján desszertjeit újragondolta, reform alapanyagokkal megbolondította, egyszerre inspiráló és ínycsiklandó képekkel illusztrálta. A szerző olyan megvalósítható recepteket tartalmazó gyűjteménnyel örvendezteti meg olvasóit, amelyben az áfonyás pite és a banános palacsinta éppúgy képviselteti magát, mint a zöld teás totutorta, csokoládés chia mag puding vagy a narancsos, rózsavizes marcipán.A fantáziadús finomságok elkészítésénél pontos útmutatásaival, zseniális ötletei megvalósításaival, kipróbált arányainak követésével a kezdők és a haladók is elsöprő sikerrel léphetik át ‘érzékenységük’ korlátait! Segítségével egy fárasztó nap után is gyorsan elkészíthető, ellenállhatatlanul finom édességekkel kényeztethetik magukat, nyűgözhetik le vendégeiket.Előszeretettel ajánljuk ezt a desszertes könyvet tudatosan étkezőknek, táplálékallergiával küzdőknek és a reform alapanyagokkal kísérletezőknek egyaránt, melyben minden egyes finomság egy új kezdet, egy mennyei ízkavalkád!Kedves Olvasó!Abban a megtiszteltetésben van részem, hogy dr. Tolnai Orsolya második szakácskönyvét ajánlhatom a figyelmébe.Orsi e desszertes könyvvel elsősorban a hozzá hasonlóan táplálék-intoleranciában szenvedők életét szeretné megédesíteni, ugyanakkor kalandos utazásra invitál mindenkit glutén-, laktóz-, cukormentes receptjeinek világába, aki egészségesebben, tudatosabban szeretne táplálkozni, vagy csak kipróbálna valami újat, szokatlant.Az általa készített szemet gyönyörködtető fényképekkel illusztrált receptek valamennyiünk számára lehetőséget kínálnak a lelkiismeret-furdalás nélküli nassolásra, miközben igazán extrém alapanyagokkal is megismerkedhetünk. Orsi ötletei kifogyhatatlanok, ezt tükrözi a receptek sokszínűsége. Torták, pudingok, palacsinták, bonbonok és még sok minden más elkészítéséhez útmutatást kapunk Tőle. Az édességek rendkívül finomak, ízletesek és könnyen elkészíthetőek.Úgy gondolom, hogy az „érzékenyek” számára e könyv -ahogy a korábbi szakácskönyv is- igazán nagy kincs, óriási segítség megnehezített táplálkozásuk színesebbé tételéhez.Miután végigkísérhettem e könyv elkészültének szinte valamennyi lépését az ötletgazdag receptek születésétől a csodálatos fényképek elkészültéig, és számos édességet magam is megkóstolhattam, büszkén és bátran ajánlom Orsi barátnőm könyvét MINDENKINEK...dr. Matécsáné dr. Sergyán Barbara
Adatok
Raktári kód:
745642
ISBN:
9789639929487
EAN:
9789639929487
Megjelenés:
2015.
Hozzászólások