Leírás
Olaszországban nem lehet teljes a nap édesség nélkül. A frissen főtt kotyogós kávé mellé jár a ropogós biscotti. A selymes és hűs gelato egész évben kedvenc. Egy szelet krémesen lágy tiramisu a barátokkal a hétköznapokat ünnepivé varázsolja. Citrusillatú torták Camparival megbolondítva, gazdagon töltött bombolonik és cannolik, teasütik és tartlettek, mascarponés és ricottás desszertek garantáltan emlékezetes és édes pillanatokat csempésznek az otthonunkba. Letitia Clark gasztronómiai író és séf több mint 80 recepttel és történeteivel repít el bennünket Szardínia napsütötte tájaira. Desszertjeiben ötvöződik a klasszikus olasz hagyomány és a szerző kreativitásának és kísérletezőkedvének köszönhető modernitás.A La Vita e Dolce nemcsak az olasz desszertek, de az élet szeretetének könyve is.