Leírás
Ez a szakácskönyv remekbe szabott vacsoraötleteket kínál minden elfoglalt szakácsnak, és nem kell hozzá más, csak egy egyszerű tepsi.
Az Ezt süsd ki! 50 receptje mind felér egy-egy teljes étkezéssel, amelyek változatos alapanyagokból és különleges ízkombinációkkal készülnek. Ezzel a lényegre törő módszerrel a lehető legkevesebb erőfeszítéssel hozhatjuk ki a legtöbb ízt az ételeinkből.
Ízelítő a receptekből:
Marokkói fűszeres báránysült zöldséges kebabbal
Fűszeres ázsiai csirkeszárny brokkolival és dióval
Citrusos csirkecomb édesköménnyel és szőlővel
Fokhagymás-parmezános garnéla sült spárgával
Kardhalsaltimbocca zsályával és paprikás karfiollal
Miszomázas aranymakrahal cukorborsóval
Tepsis padlizsán tofuval és zöldbabbal
Kelbimbós tepsis burgonya kakukkfűvel és tojással