Nincs engedélyezve a javascript.

Főkategóriák

Ajándékkönyvek
Ajándéktárgyak
Albumok
Egészség, életmód
Ezotéria
Fitness-Életmód
Folyóiratok, magazinok
Gasztronómia
Gasztronómiai
Gazdaság, üzlet
Gyerek / Mese
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Hangoskönyv
Hangoskönyvek
Hobbi, szabadidő
Idegen nyelvű könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Ismeretterjesztő
Játékok
Kulturális
Műszaki könyvek
Művészetek
Naptárak, kalendáriumok
Népzene
Nyelvkönyvek, szótárak
Oktató
Olvasási kellék
Papír, írószer
Publicisztika
Regény
Rock / Pop
Sport
Szórakozás
Tankönyvek
Társadalom- és humántudomány
Térképek
Természet- és alkalmazott tudomány
Történelem
Utazás
Ünnepi
Vallás
Zenei
/
Könyvszalonok
Eldorado music

Hírlevél feliratkozás

És értesülj mindenről elsőkézből

A megadott adataim kezeléséhez hozzájárulok, az
foglaltakat elfogadom.
Fogyasztása ellenjavallt
Raktári kód:
741533
ISBN:
9639904118
EAN:
9789639904118
Eredeti megnevezés:
Vom Verzehr wird abgeraten - Wie uns die Industrie mit Gesundheitsnahrung krank macht
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
260
Méret [mm]:
125 x 204 x 13
Tömeg [g]:
290

Fogyasztása ellenjavallt

Hogyan betegít meg az ipar egészséges táplálékokkal

2 933 Ft
Eredeti ár:
3 450 Ft
Megtakarítás:
15 %
Szállítás:
1 munkanap
Készleten (4 db)
Polcra

Az egészséges táplálkozás veszélyeztetheti az egészséget - amennyiben hiszünk a reklámoknak. A szupermarketek agyonmagasztalt termékei megbetegíthetnek, de még az életünket is megrövidíthetik. Orvosok, sőt hatóságok intenek óva az egészségesnek mondott élelmiszerektől - ám a hirdetések és tévéreklámok, az ipar milliós költségvetése ellenében nem tudják felemelni a szavukat. A túlzott vitaminfogyasztás idő előtti halálhoz vezethet. A szív védelmével kecsegtető margarin szívpanaszokat okozhat. A zsírszegény joghurtok pedig hízásra hajlamosíthatnak, továbbá károsan befolyásolhatják a pszichét és a termékenységet. A biztosítók már tartanak a következményektől, növekvő egészségügyi költségekkel és termékfelelősségi ügyekkel számolnak, és az állítólagosan egészséges termékeket fentről új kockázati tényezőként sorolják be.

Hans-Ulrich Grimm bemutatja, hogyan teszik kockára egészségünket az élelmiszeripar üzleti stratégiái. Kinyomozta, hogyan működnek együtt az állami intézmények és a konszernek laboratóriumainak tudósai, a tudatosan táplálkozó fogyasztók kárára.