Nincs engedélyezve a javascript.
WORLD OF WARCRAFT: ARTHAS - A LICH KIRÁLY FELEMELKEDÉSE

WORLD OF WARCRAFT: ARTHAS - A LICH KIRÁLY FELEMELKEDÉSE

Jelenleg nem rendelhető
4 591 Ft
Korábbi ár:
4 242.-
Eredeti ár:
4 990.-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: A terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Egy misztikus erőkkel körülvett, tűhegyes szegélyekkel határolt, lebegő jégtömbben talált rá. A rúnák, amelyek a penge hosszán végigfutottak, hűvös kékben ragyogtak. Alatta egy emelvény terült el, egy nagy lankás dombon, amelyet hó borított. A jeges börtön a kard formájának néhány részletét elrejtette, míg másokat eltúlzott, egyszerre tárta fel és rejtette el magát, ezáltal még csábítóbbá válva.
Találkozzunk könyvvásárainkon!
Leírás
Egy misztikus erőkkel körülvett, tűhegyes szegélyekkel határolt, lebegő jégtömbben talált rá. A rúnák, amelyek a penge hosszán végigfutottak, hűvös kékben ragyogtak. Alatta egy emelvény terült el, egy nagy lankás dombon, amelyet hó borított. A jeges börtön a kard formájának néhány részletét elrejtette, míg másokat eltúlzott, egyszerre tárta fel és rejtette el magát, ezáltal még csábítóbbá válva. Arthas ismerte a pengét - pontosan ez volt az, amit álmában látott, mikor először megérkezett. Akkor jó ómennek gondolta, de már tudta, hogy az egy igazi jel volt. Ez a fegyver mindent megváltoztathat. Arthas elragadtatva bámulta, keze szinte sóvárgott azután, hogy megragadja és ujjai a markolat köré fonódjanak. Karjával érezni akarta, hogy milyen könnyedén lendülne a penge, amely megölhetné Mal\'Ganist, véget vetne a kínnak, ami Lordaeron népét sújtja, véget vetne az emésztő bosszúvágynak. Közelebb lépett...Gonoszsága legendás. Ő az élőholt Veszedelem ura, Fagyhalál rúnapenge forgatója, és Azeroth szabad népeinek ellensége. A Lich Király a mérhetetlen hatalom és a határtalan rosszindulat megtestesülése, jéghideg lelkét teljesen elemésztette azon terve, hogy elpusztítson minden életet a Warcraft világán.Ám nem volt mindig ilyen. Mielőtt a lelke egyesült volna Ner’zhul, az ork sámán lelkével, a Lich Király még Arthas Menethil volt, Lordaeron koronahercege és az Ezüst Kéz rendjének hűséges paladinja. Amikor élőholtak serege fenyegette mindazt, amit szeretett, Arthas elindul balsorsú küldetésére, hogy megszerezze a rúnapengét, amely elég erős ahhoz, hogy megmenthesse vele szülőföldjét. Azonban a fegyver, amit keres, hatalmas árat követel új gazdájától, aki megkezdi rémísztő útját a kárhozat felé. Arthas átkel a hideg északi pusztaságokon, hogy a Fagyott Trónnál végül szembenézzen a legsötétebb végzettel...
Adatok
Raktári kód:
L31727
ISBN:
9789634976745
EAN:
9789634976745
Megjelenés:
2023.
Hozzászólások