Nincs engedélyezve a javascript.
A ROMLÁS ÉRINTÉSE (HADES ÉS PERSEPHONE 2.)

A ROMLÁS ÉRINTÉSE (HADES ÉS PERSEPHONE 2.)

Hades és Persephone 2.

Szállítás:
5-10 munkanap
Rendelhető
3 599 Ft
Eredeti ár:
4 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Vajon mi történik, ha szembekerülsza szerelmed sötét oldalával?Persephone és Hades kapcsolata nyilvánosságra került.A kirobbanó médiavihar azzal fenyeget, hogy felkavarja Persephonemegszokott életét, és kiderül, hogy ő a Tavasz Istennője.Hades, a Holtak Istene, pokoli múltjának terhe alatt gyötrődik,amit mindenki fel akar fedni, hogy ezzel ijesszék el tőle Persephonet.A dolgok még rosszabbra fordulnak, amikor egy szörnyű tragédia folytánPersephone összeomlik, Hades pedig nem hajlandó neki segíteni.A Tavasz Istennője a saját kezébe veszi a dolgokat,és komoly következményekkel járó alkukat köt.Most, a vesztesége után, és hogy megpillantottaHades egy eltitkolt oldalát, Persephone már nem biztos benne,hogy tényleg Hades királynője lehet-e.A kirobbanóan sikeres sorozat hevesen várt folytatása.TikTok-szenzáció, egyre növekvő rajongótáborral.#BookTok, #OlvassEgyJótFedezd fel elsöprő szerelmük mélységeit!„A második részt még az elsőnél is jobban imádtam, mert az összeslétező érzelmet átéltem: örültem, szomorú voltam, dühös voltam,sírtam, nevettem, a pikáns részek pedig PIKÁNSAK voltak.”– Jordan Tate, amazon.co.ukSzereted a fantáziadús, érzéki, tartalmas könyveket?Vidd haza nyugodtan, tetszeni fog!Fiatal nőknek,felső korhatár nélkül!
Leírás
Vajon mi történik, ha szembekerülsz a szerelmed sötét oldalával? Persephone és Hades kapcsolata nyilvánosságra került. A kirobbanó médiavihar azzal fenyeget, hogy felkavarja Persephone megszokott életét, és kiderül, hogy ő a Tavasz Istennője. Hades, a Holtak Istene, pokoli múltjának terhe alatt gyötrődik, amit mindenki fel akar fedni, hogy ezzel ijesszék el tőle Persephonet. A dolgok még rosszabbra fordulnak, amikor egy szörnyű tragédia folytán Persephone összeomlik, Hades pedig nem hajlandó neki segíteni. A Tavasz Istennője a saját kezébe veszi a dolgokat, és komoly következményekkel járó alkukat köt. Most, a vesztesége után, és hogy megpillantotta
Hades egy eltitkolt oldalát, Persephone már nem biztos benne, hogy tényleg Hades királynője lehet-e.

A kirobbanóan sikeres sorozat hevesen várt folytatása.

TikTok-szenzáció, egyre növekvő rajongótáborral.

#BookTok, #OlvassEgyJót

Fedezd fel elsöprő szerelmük mélységeit!

"A második részt még az elsőnél is jobban imádtam, mert az összes létező érzelmet átéltem: örültem, szomorú voltam, dühös voltam, sírtam, nevettem, a pikáns részek pedig PIKÁNSAK voltak."
- Jordan Tate, amazon.co.uk

Szereted a fantáziadús, érzéki, tartalmas könyveket?
Vidd haza nyugodtan, tetszeni fog!
Fiatal nőknek, felső korhatár nélkül!
Adatok
Raktári kód:
803979
ISBN:
9789635976867
EAN:
9789635976867
Megjelenés:
2024.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
392
Méret [mm]:
136 x 204 x 39
Nyelv:
magyar
Hozzászólások