Nincs engedélyezve a javascript.
A DISZNÓT\"ORTÓL A BOCUSE D\"ORIG-MAGYAR KONYHA PIMASZUL

A DISZNÓT\'ORTÓL A BOCUSE D\'ORIG-MAGYAR KONYHA PIMASZUL

Szállítás:
5-15 munkanap
Rendelhető
6 201 Ft
Korábbi ár:
5 729.-
Eredeti ár:
6 740.-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: A terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Ez a könyv azért készült, hogy Bíró Lajos, azaz „Lali, a chef” pályafutásának eddigi korszakain keresztül, az ő „szemüvegén át” kicsit megmutassa, összegezze a magyar vendéglátás és ételkészítés fejlődését, változását, a hatvanas évektől egészen napjainkig.Ez a könyv sok szempontból profiknak, sok szempontból lelkes, amatőr hobbiszakácsoknak szól.
Találkozzunk könyvvásárainkon!
Leírás
Ez a könyv azért készült, hogy Bíró Lajos, azaz „Lali, a chef” pályafutásának eddigi korszakain keresztül, az ő „szemüvegén át” kicsit megmutassa, összegezze a magyar vendéglátás és ételkészítés fejlődését, változását, a hatvanas évektől egészen napjainkig.Ez a könyv sok szempontból profiknak, sok szempontból lelkes, amatőr hobbiszakácsoknak szól. Ez a könyv azoknak készült, akik szívesen kerülnének tisztába azzal a – bátran történelminek nevezhető - folyamattal, ahonnan és ahová eljutott a magyar vendéglátás és éttermi főzőtudomány oda, ahol ma tart. Azoknak, akik mindezt a tűzhely mellett, a gyakorlatban, divatos szóval „interaktívan” is örömmel lekövetnék. De ha fotelban ülve, akkor sem fognak unatkozni…Ez a könyv megpróbálja összefoglalni – a Bíró Lajostól megszokott, kicsit sem szokványos stílusban - 67 ismert, kedvenc klasszikus fogásunkon és ezek 125 variációján keresztül azt, hogy milyen irányba mozdult és mozdulhat tovább az ízek megőrzése: legalábbis Bíró Lajos fejében, konyháiban, tűzhelyén és tányérjain.Ez a könyv egy meghatározó személyiség, egy olyan ember szakácskönyv-szerűsége, akinek lételeme a korlátok (és egyúttal saját és környezete határainak) feszegetése, és még mindig nem fáradt bele, sőt.Ötleteket ad, inspirál, már-már kihívó pimaszsággal, ami mögött mégis mindig felfedezhető az alapanyag, az étel és a szakma végtelen tisztelete, nem lanyhuló szeretete. Semmit sem tekint szent tehénnek, miközben minden az, amihez nyúl? Döntse el Ön! Ahogy a cím is sugallja: van benne retró, nosztalgia, nyughatatlanság, botrányosság, és még sorolhatnám, mi minden – de a legfontosabb, amire mindezek felfűzhetők: kreativitás, mesterfokon.
Adatok
Raktári kód:
L21686
ISBN:
9786155698026
EAN:
9786155698026
Megjelenés:
2019.
Hozzászólások