Leírás
Mit tegyünk, ha kiderül, hogy a gabonafélékben található sikérre (gluténre) érzékenyek vagyunk?A könyv szerzője több, mint 10 éve kellett, hogy a gluténmentes ételek elkészítését megtanulja és e könyvben az eddigi tapasz- talatai alapján készült receptjeit osztja meg az Olvasóval.A gluténmentes finomságok recepteskönyvé-be olyan ételek kerültek, melyek nagyon ízletesek, rendkívül mutatósak és mégis könnyen elkészíthetők.Recepteket találnak e könyvben a tésztaféléket kedvelő em- berek ugyanúgy, mint a vitamindús, hiányállapotok elkerülé- sét szem előtt tartó, egészséges táplálkozást igénylők.A gluténmentes ételek elkészítését érdemes könyvből tanul- ni, mert sok időt és fáradságot takaríthat meg vele!107 étel receptjét és fotóját, valamint a Hasznos információk fejezetben a gluténérzékenységgel kapcsolatos fontos tud- nivalókat találhat meg e kötetben az Olvasó.