Nincs engedélyezve a javascript.
AZ ALVILÁG ZSOLDJÁBAN - TELJES VÁGATLAN  VÁLTOZAT

AZ ALVILÁG ZSOLDJÁBAN - TELJES VÁGATLAN VÁLTOZAT

Szállítás:
5-15 munkanap
Készleten
4 674 Ft
Előrendelői ár:
3 849.-
Eredeti ár:
5 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
„Mindenki aszerint nyeri el jutalmát, amit megérdemel. Ha te ellenem kihúzod a kardod, én az enyémmel feleséged, lányod és bölcsőben fekvő gyermeked szívét szúrom keresztül.”Kántor Alex, a boszniai háború zsoldosából lett maffiózó hatalmas fizikai ereje, csavaros észjárása és ravaszsága révén egyre feljebb emelkedik az alvilág ranglétráján.
Találkozzunk könyvvásárainkon!
Leírás
„Mindenki aszerint nyeri el jutalmát, amit megérdemel. Ha te ellenem kihúzod a kardod, én az enyémmel feleséged, lányod és bölcsőben fekvő gyermeked szívét szúrom keresztül.”

Kántor Alex, a boszniai háború zsoldosából lett maffiózó hatalmas fizikai ereje, csavaros észjárása és ravaszsága révén egyre feljebb emelkedik az alvilág ranglétráján. 1995-ben járunk, a biznisz virágzik, az olajszőkítésből meggazdagodott maffiózók újabb és újabb területekre terjesztik ki a hatalmukat. Nagy szükség van az Alexhez hasonló brutális, de eszes alakokra, ám az egykori zsoldos sebes előretörésével egyre több ellenséget szerez. Legnagyobb ellensége azonban saját maga: függőségei, hajlamai és önhittsége. Akad vajon kiút a saját magának állított csapdából?

Az alvilág zsoldjában nem egy szokványos maffiaregény, bár itt is találkozhatunk bőven véres, kegyetlen és egyben megrázó történetekkel, amelyek az alvilág romantikájának borzongását kínálják. Ez a könyv azonban minden romantikát nélkülöz: maga a kőkemény és minden illúziótól mentes valóság. Jurányi Zsolt saját élményein alapuló könyve zsigerien hiteles betekintést nyújt az 1990-es évek hírhedt magyar alvilágába, és bár szereplői kitalált alakok, a leírtak jelentős része valóban megtörtént. Szeretnénk hinni, hogy ma már nem történhetnének meg.
Adatok
Raktári kód:
804176
ISBN:
9789632669847
EAN:
9789632669847
Megjelenés:
2024.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
640
Méret [mm]:
125 x 200 x 51
Hozzászólások