Nincs engedélyezve a javascript.
AZ ALVILÁG CSAPDÁJÁBAN - A SÖTÉTSÉG UTÁN

AZ ALVILÁG CSAPDÁJÁBAN - A SÖTÉTSÉG UTÁN

Szállítás:
5-15 munkanap
Készleten
4 674 Ft
Előrendelői ár:
3 849.-
Eredeti ár:
5 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
„Nyolc lövést kaptam a Hungária körúti felüljárón, amelyből három egy átlagembert simán elvitt volna az örök vadászmezőkre, az én szívós testemet azonban nem tudta legyőzni, és alig három hónappal az eset után gyógyulttá nyilvánítottak a rabkórházban…”Kántor Alex hat évet húz le a rácsos akadémián. Amikor 2004 nyarán szabadul, egy teljesen más alvilág fogadja, mint amelyiknek a zsoldosa volt.
Találkozzunk könyvvásárainkon!
Leírás
„Nyolc lövést kaptam a Hungária körúti felüljárón, amelyből három egy átlagembert simán elvitt volna az örök vadászmezőkre, az én szívós testemet azonban nem tudta legyőzni, és alig három hónappal az eset után gyógyulttá nyilvánítottak a rabkórházban…”

Kántor Alex hat évet húz le a rácsos akadémián. Amikor 2004 nyarán szabadul, egy teljesen más alvilág fogadja, mint amelyiknek a zsoldosa volt. Az éjszaka erőviszonyai megváltoztak: Koltai börtönben, Sipost megölték, a bátyja Angliába menekült, a régi csapat szétszéledt. Az oroszok meg az ukránok kiszorultak az országból, ezzel megszűntek a kivégzések és a látványos fegyveres összecsapások.
Az éjszakát Keszthelyi uralja, majdnem mindenkit meg tud venni, maga mögé állítani, a szövetségesévé tenni - aki nem áll be a sorba, azt tönkreteszi vagy kivonatja a forgalomból. Fülesekkel juttatja rendőrkézre a riválisait, cserébe neki és az embereinek mindent elnéznek, amit lehet. Alexnek ebbe a csapatba kellene beállnia, de nem fűlik hozzá a foga… Kénytelen elhagyni a fővárost, és Bicskén teremti meg a maga kis gengszterbirodalmát, ahol kocsmát és kuplerájt üzemeltet, bevéd és betámad, folytatja az adósságszakértő üzletágat, csajozik, szeret, bulizik, egészen addig, amíg egy nap el nem követ egy apró hibát…

Jurányi Zsolt saját élményein alapuló második regénye izgalmasan és fanyar humorral követi nyomon a voltaképp rokonszenves gengszter sorsát, és betekintést nyújt a szervezett alvilág és az állam együttműködésének szürkezónájába.
Adatok
Raktári kód:
804177
ISBN:
9789632669816
EAN:
9789632669816
Megjelenés:
2024.
Kötésmód:
ragasztott kartonált védőborítóval
Oldalszám:
432
Méret [mm]:
125 x 200 x 35
Hozzászólások