Nincs engedélyezve a javascript.

Főkategóriák

Ajándékkönyvek
Albumok
Egészség, életmód
Ezotéria
Folyóiratok, magazinok
Gasztronómia
Gazdaság, üzlet
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Hangoskönyvek
Hobbi, szabadidõ
Idegen nyelvû könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Mûszaki könyvek
Mûvészetek
Naptárak, kalendáriumok
Nyelvkönyvek, szótárak
Publicisztika
Regény
Sport
Szórakozás
Tankönyvek
Társadalom- és humántudomány
Térképek
Természet- és alkalmazott tudomány
Történelem
Utazás
Vallás
/
Könyvszalonok
Eldorado music

Hírlevél feliratkozás

És értesülj mindenről elsőkézből

A megadott adataim kezeléséhez hozzájárulok, az
foglaltakat elfogadom.
Autoimmun szakácskönyv 2.
Raktári kód:
758445
EAN:
9789634751083
Megjelenés:
2018.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
228
Méret [mm]:
165 x 235 x 19
Tömeg [g]:
400

Autoimmun szakácskönyv 2.

Újítsd meg az egészségedet!

3 392 Ft
Eredeti ár:
3 990 Ft
Megtakarítás:
15 %
Szállítás:
1 munkanap
Készleten
Polcra

Ez a könyv főként azoknak szól, akik már követik az autoimmun protokollt (AIP), sikeresen túljutottak a diéta első, legszigorúbb fázisán és közérzetük javulása egyértelműen jelzi ezt. Mivel a legszigorúbb szakaszban bizonyos, egyébként magas tápértékű élelmiszert is tanácsolt elhagyni, az étrendnek ezt a formáját csak rövid ideig, átmenetileg ajánlott tartani. A szigorú diéta szakaszában kiiktatott alapanyagokat később - az állapottól függően - fokozatosan, több lépésben lehet visszaemelni a táplálkozásba. E könyv ehhez a visszaépítési folyamathoz ad konkrét tanácsokat és ízletes recepteket. A cél továbbra is a tápanyagraktárak feltöltése, az emésztőrendszer tisztítása és gyógyítása, hiszen a gyulladásfokozó ételektől mentes táplálkozás enyhíti az autoimmun folyamatokat. Az egészséghez nélkülözhetetlen a jóltápláltság, amit csak úgy lehet elérni, hogy nap mint nap a lehető legmagasabb tápanyag-sűrűségű ételeket fogyasztjuk. Bár ritka jelenség, hogy valaki megelőzés céljából kezd kutakodni, a szerző titkon mégis reméli, hogy e kötet olyanokat is meg tud szólítani, akik tudatos életmódváltással szeretnék elkerülni, vagy legalábbis csökkenteni a betegség kialakulásának esélyét. Az ugyanis nyilvánvaló tény, hogy a természetes táplálkozás gyulladás- és stresszcsökkentő hatású. Ha a minőségi étkezéssel javíthatunk közérzetünkön, tegyük meg ezt, hogy ezzel is segítsük szervezetünk egészséges működését.