Nincs engedélyezve a javascript.

Főkategóriák

Ajándékkönyvek
Ajándéktárgyak
Albumok
Egészség, életmód
Ezotéria
Fitness-Életmód
Folyóiratok, magazinok
Gasztronómia
Gasztronómiai
Gazdaság, üzlet
Gyerek / Mese
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Hangoskönyv
Hangoskönyvek
Hobbi, szabadidő
Idegen nyelvű könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Ismeretterjesztő
Játékok
Kulturális
Műszaki könyvek
Művészetek
Naptárak, kalendáriumok
Népzene
Nyelvkönyvek, szótárak
Oktató
Olvasási kellék
Papír, írószer
Publicisztika
Regény
Rock / Pop
Sport
Szórakozás
Tankönyvek
Társadalom- és humántudomány
Térképek
Természet- és alkalmazott tudomány
Történelem
Utazás
Ünnepi
Vallás
Zenei
/
Könyvszalonok
Eldorado music

Hírlevél feliratkozás

És értesülj mindenről elsőkézből

A megadott adataim kezeléséhez hozzájárulok, az
foglaltakat elfogadom.
Autoimmun szakácskönyv 2.
Raktári kód:
758445
EAN:
9789634751083
Megjelenés:
2018.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
228
Méret [mm]:
165 x 235 x 19
Tömeg [g]:
400

Autoimmun szakácskönyv 2.

Újítsd meg az egészségedet!

3 392 Ft
Eredeti ár:
3 990 Ft
Megtakarítás:
15 %
Szállítás:
1 munkanap
Készleten
Polcra

Ez a könyv főként azoknak szól, akik már követik az autoimmun protokollt (AIP), sikeresen túljutottak a diéta első, legszigorúbb fázisán és közérzetük javulása egyértelműen jelzi ezt. Mivel a legszigorúbb szakaszban bizonyos, egyébként magas tápértékű élelmiszert is tanácsolt elhagyni, az étrendnek ezt a formáját csak rövid ideig, átmenetileg ajánlott tartani. A szigorú diéta szakaszában kiiktatott alapanyagokat később - az állapottól függően - fokozatosan, több lépésben lehet visszaemelni a táplálkozásba. E könyv ehhez a visszaépítési folyamathoz ad konkrét tanácsokat és ízletes recepteket. A cél továbbra is a tápanyagraktárak feltöltése, az emésztőrendszer tisztítása és gyógyítása, hiszen a gyulladásfokozó ételektől mentes táplálkozás enyhíti az autoimmun folyamatokat. Az egészséghez nélkülözhetetlen a jóltápláltság, amit csak úgy lehet elérni, hogy nap mint nap a lehető legmagasabb tápanyag-sűrűségű ételeket fogyasztjuk. Bár ritka jelenség, hogy valaki megelőzés céljából kezd kutakodni, a szerző titkon mégis reméli, hogy e kötet olyanokat is meg tud szólítani, akik tudatos életmódváltással szeretnék elkerülni, vagy legalábbis csökkenteni a betegség kialakulásának esélyét. Az ugyanis nyilvánvaló tény, hogy a természetes táplálkozás gyulladás- és stresszcsökkentő hatású. Ha a minőségi étkezéssel javíthatunk közérzetünkön, tegyük meg ezt, hogy ezzel is segítsük szervezetünk egészséges működését.