A kiadvány tartalma:
- Gyöngyöző, habzó, pezsegő finomságok - Nem minden pezsgő, ami buborékos
- Pezsgőszótár - Hasznos kifejezések pezsgőkóstoláshoz
- A fajta súlya a buborékban - Mely szőlőfajták adják a legjobb pezsgőket?
- Pezsgőetikett - Úri italt úri módon kell fogyasztani
- Buborék az egész világ - Sztárok a pezsgő bűvöletében
- Milyen érzés, amikor megérint a teljesség? - Dom Pérignon P2 premier
- Dom Pérignon retrospektív - Időtlenséget kereső műgyűjtőknek
- Pezsgők pompába öltöztetve - 10 pezsgős kiegészítő
- Pezsgőtesztek - 2013, 2014, 2015 és 2016 legjobb pezsgői
- Gyöngyözőborok és proseccók tesztje - 2015 és 2016 legjobbjai
- Pezsgővel a világ körül - 10 top desztináció
- 10 tipp a világ legbuborékosabb utazásához - Így kóstoljon 100-féle champagne-t!
- Runairt - Champagne legősiebb pezsgőháza
- Champagne nagyasszonya - Veuve Clicquot Ponsardin
- Különleges ismertetőjegye: Bollinger - Az időtlen stílusikon mindennapjai
- Egyszer volt, hol nem volt 1785-ben - Piper-Heidsieck Champagne
- Secret Champagne - Termelői és szövetkezeti pezsgők
- A spanyolok válasza a champagne-ra - Cava - a franciák újabb vetélytársa
- Teenage Ikon - Franciacorta, Brescia, Olaszország
- Hegyek formálta stílus - Az összetéveszthetetlen olasz Trento DOC pezsgők
- A szabályteremtő - Interjú Mauro Lunellivel
- Anglia saját itallal ünnepelt - Az Egyesült Királyság pezsgői
- Penina: buborék szlovén módra - Pezsgőkészítés Szlovéniában
- Tokaji pezsgés - A szellem kiszabadult a palackból...
- 7 kihagyhatatlan dolog pezsgőimádóknak - Zárszó buborékőrültekn