Nincs engedélyezve a javascript.
/
Vers mindenkinek akció
Stephen King: Az Intézet - bal oldalsáv

Főkategóriák

Ajándékkönyvek
Ajándéktárgyak
Albumok
Egészség, életmód
Ezotéria
Fitness-Életmód
Folyóiratok, magazinok
Gasztronómia
Gasztronómiai
Gazdaság, üzlet
Gyerek / Mese
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Hangoskönyv
Hangoskönyvek
Hobbi, szabadidő
Idegen nyelvű könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Ismeretterjesztő
Játékok
Kulturális
Műszaki könyvek
Művészetek
Naptárak, kalendáriumok
Népzene
Nyelvkönyvek, szótárak
Oktató
Olvasási kellék
Papír, írószer
Publicisztika
Regény
Rock / Pop
Sport
Szórakozás
Tankönyvek
Társadalom- és humántudomány
Térképek
Természet- és alkalmazott tudomány
Történelem
Utazás
Ünnepi
Vallás
Zenei
/
Könyvszalonok
Eldorado music

Hírlevél feliratkozás

És értesülj mindenről elsőkézből

A megadott adataim kezeléséhez hozzájárulok, az
foglaltakat elfogadom.
Vegán
Raktári kód:
753258
ISBN:
9789635296064
EAN:
9789635296064
Eredeti megnevezés:
But I would never go vegan!
Megjelenés:
2017.09.14.
Kötésmód:
cérnafűzött kartonált
Oldalszám:
312
Méret [mm]:
190 x 230 x 23
Tömeg [g]:
1060

Vegán

Modern étkezés könnyen és finoman

3 817 Ft
Eredeti ár:
4 490 Ft
Megtakarítás:
15 %
Szállítás:
1-6 munkanap
Készleten
Polcra

Nem tudod elképzelni sajt nélkül az életed? Meg vagy győződve arról, hogy a nem állati eredetű tejtermékekkel készült péksütemények nem finomak? Ki nem állhatod a tofu ízét? Nem dobnak fel az unalmas saláták? Kifogások - HESS!



„Kristy Turner könyve briliáns! Nem csupán nagyszerű vegán szakács­könyv, hanem alapanyag-kalauz is, ami segít kifogásmentessé tenni az étrendet. Ha bárki habozna, Kristy tudja rá a választ!"
Angela Liddon, a The New York Times sikerlistáján szereplő, Ragyogj! című könyv szerzője



Ha kezdő vegán, gyakorló vegetáriánus vagy zöldségek iránt érdeklődő mindenevő vagy, ez a könyv neked szól, mert elhessegeti majd minden aggályodat. Meglátod, elegendő proteinhez juthatsz, megtanulod sze­retni a karfiolt, s anélkül élvezheted a pizzát, nachót, brownie-t és más ételeket, hogy állati eredetű hozzávalókat használnál fel hozzájuk. (A re­ceptek még a profi vegánoknak is tartogatnak meglepetéseket!)



Kristy Turner, az extravagáns blogger 125 kiváló vegán recepttel oszlatja el minden kétségedet:



„A különleges hozzávalók rendkívül drágák." Nem éppen, ha házi szej­tánt, barbecue szószt, pikáns ranch öntetet vagy tofu tejfölt készítesz.



„Soha nem tudnám feladni a sajtot!" Nem fog hiányozni, hiszen itt van helyette a tempe baconos sajtos makaróni, pekán parmezánnal, tofu chévre, a citrusos-fűszeres cékla makadámiás ricottával vagy a gom­bás-sajtos melegszendvics napraforgós cheddarral.



„És mi a helyzet a villásreggelivel?" A taco csicseriborsó-rántottával, a citromos kukoricás gofri áfonyaszósszal vagy a karamellszószos almával töltött bundás kenyér kiváló vegán reggelik!



„A barátaim nem jönnek majd át vacsorára. " Dehogynem, ha megízlelik a sárgarépás kesupástétomot, a portobello capracciót és a gnocchit vod­kaszószban.



„De nekem kell a fagyi/jégkrém!" Nem is kell lemondanod róla, hiszen itt van az étcsokoládés szorbet, Mango Lassi fagylalt és a zab­pelyhes-mazsolás jégkrémszendvics.



A látványos színes képek láttán tátott szájjal olvasod majd Kirsty kreatív, könnyen elkészíthető receptjeit. Mire vársz? Irány a konyha, kételyeidet pedig hagyd magad mögött!